2777
2789

سلام دوستان 

برای رفتن اربعین و زیارت 

کسایی که تنها میرن وقتی میخوان برن زیارت جایی هست کوله پشتی ها رو تحویل بگیره ؟یا باید همراهمون باشه ؟

اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه ..واینکه میشه این سفر رو دو سه روز رفت و برگشت؟؟

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلی فک نکنم بتونی بری زیارت داخل بخاطر ازدحام و اره الگه با هواپیما بری نجف یه زیارت و با ماشین بری کربلا همون روز اره میتونی چون اونقدی فاصله ندارن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

وسایل ممنوعه رو بده امانت داری.کوله ولبتس و غیره رو ببر زیرزمین بذار برو زیارت.التماس دعا.

اگه میتونی بیشتر بمون.حیفه اینهمه راه میری سه روزه برگردی

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بله امانات هست  اگه نخوای نجف تا کربلا رو پیاده بری بله سه روزه میشه

ممنون لطف کردی 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج  

بله اونجا کمد هست اگر البتهدتو این شلوغی بهتون کمد خالی برسه ،پاس رو میگیرن و کلید میدن وسایلتون رو توش بذارید تو موکب اقامتتون هم فکر میکنم بتونید بدارید  ،ان شالله به سلامتی و دلخوشی برید زیارت و برگردید التماس دعای فراوان داریم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
وسایل ممنوعه رو بده امانت داری.کوله ولبتس و غیره رو ببر زیرزمین بذار برو زیارت.التماس دعا. اگه میتو ...

ممنون از راهنمایی عزیزم 

نمی تونم زیاد بمونم شرایطم خیلی سخت .ولی باید برم حتی شده دو سه روزه

ممنون از دوستان عزیزم لطف کردید راهنمایی کردید 

ان شالله همه حاجت روا و نائب الزیاره دوستان هستم 

خوشگلم اگه میتونی وسایل مهمت رو مث پاسپورت و پول وچیزهای مهمت رو بذاری داخل لباس حالا چطوری بذار بگم تیشرت یا تاپی که زیر مانتو میپوشی روش یه جیب بذار بدوز جلوشان بعد زیپ بذار اینجوری خیالت راحته که گم نمیشه یا خدایی نکرده نمی دزدن وسایلت مث کوله پشتی رو میتونی بذاری تو موکب امانات خیلی شلوغه سه روزه میتونی بری و بیایی 

حتما یه جیب مخفی بدوز به کارت میاد 

التماس دعا برادرم مهدی رو یاد کن شفا بگیره

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
ممنون از راهنمایی عزیزم  نمی تونم زیاد بمونم شرایطم خیلی سخت .ولی باید برم حتی شده دو سه روزه

پس از مهران نرو ک وقتت گرفته نشه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.