2777
2789
عنوان

واقعا حرف حق رو کی میزنه

135 بازدید | 17 پست

خانوما من تو دوران عقدم  آخر هفته دایی همسرم دعوتمون کرده بریم لواسون از خونه ما تا اونجا ۵ ساعت راهه بعدم با خانواده همسرم بریم یه مسافرت کوچولو الان مامانم میگه چرا میخوایی بری شب بمونی تو ک هنوز عروسی نکردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنه قراره منو بخورن

ن ببین من یه اشتباهایی کردم نمیرفتم هنوزم همسرم منت نمیذاره هه ولی میگ کاش اون موقع میومدی من دلم میخاست تو کنارم بودی

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

ن ببین من یه اشتباهایی کردم نمیرفتم هنوزم همسرم منت نمیذاره هه ولی میگ کاش اون موقع میومدی من دلم می ...

منم دوس دارم ک برم اما مامانم میگه اجازه نمیدم بری

فکر میکنه چون هنوز ازدواج نکردید خونه دایی موندنه اشتباهه یا اینکه دوست نداره دخترش از دختر بودن در ...

اخه من شوهرم  از اون آدماست ک میگ اول باید تو اوکی باشی ورنه من منتظر میمونم تا تو آمادگی داشته‌ باشی واسه همین مطمئنم هیچ اتفاقی نمیوفته

اخه من شوهرم  از اون آدماست ک میگ اول باید تو اوکی باشی ورنه من منتظر میمونم تا تو آمادگی داشته ...

خوب مادر این فکرها رو نمیکنه ، اون یه چیز دیگه فکر میکنه و باید بهش حق بدی ، شما هم حق داری ، ولی منم خودم به شخصه دوست ندارم دخترم دوران عقد شبها بره بمونه

خوب مادر این فکرها رو نمیکنه ، اون یه چیز دیگه فکر میکنه و باید بهش حق بدی ، شما هم حق داری ، ولی من ...

پس طرز تفکر من چی میشه من این وسط ن میتونم طرف مامانمو ول کنم ن شوهرمو ناراحت کنم