2777
2789

چکاش برگشت خورده بابت بدهی های الکی چقدر گفتیم خودت بدهکار نکن گوش نکردن گفتن بتو ربطی نداره هیچی خرجی نداریم تو خونمون مواد خوراکی نداریم داداشمم با ۳۰سال سن هیچ کمکی نمیکنه،صابخونه هم میگه بلند شید چیکار کنیم اخه؟ خودمم بیکار بودم ی مدت از فردا تازه میخوام برم سرکار.هیشکی تو فکر من و مامانم نیس ،مامانمم سنش بالاس سیاتیک داره نمیتونه کار کنه

کار کن هوای مادرتم داشته باش

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

ایشالع خدا بهتون کمک کنه اینقد مردم گرفتار هستن نمیتونن فکر یکی دیگ باشن ولی حداقل داداشت باید کمک کنه .شوهر من پدر مادرش ذره آیی مشکل داشته باشه از خودش میگذره

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه پولم بهش بدیم دم سوپری نمیره

گاهی همه بدبختی ها باهم سر آدم میاد .مخصوصا با شرایط الان جامعه .خدا کنه کارت و حقوقش حداقل خوب باشه .طلا ندارین بفروشین خرج یه ماهتون بشه تا ماه بعد حقوق بگیری 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید