2777
2789
عنوان

عصبی ام شدیییید

318 بازدید | 14 پست

خانماااااااااااااااا از عصبانیت دارم منفجر میشمممم فقط دارم خودخوری میکنم شوهرم کتکم زدددده من حال خراااااااب بچمم گریه د زارررری منم بی اعصاب بعد اون سیگار کشیده لم داده رو مبل داره فیلم میبینه و بلند میخنده چکار کنم حرصش بدم دلم میخاد خفش کنممممممممممم

لینک کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیر

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

🔶 برای ثبت نام کلمه "همسرداری" را در پیامرسان ایتا به آی دی زیر ارسال فرمایید:👇🏼👇🏼

@admin_hamsardari

شرایط ثبت نام خدمتتون تقدیم میشه.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه الکی به ناحق زده فردا یکی حالشو میگیره

شما سعی کن جلو چشمش نباشی

برو حیاط یا تراس 

پنجره اتاقو باز کن

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
اره واقعا ناحق زده منو 

باید از سرش بیفته، حتما کاری کن از سرش بیفته

وای به روزی که عادت بشه

بخصوص جلوی بچه که دیگه هیچی

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
چطوری ؟؟

اگه هم داد و بیداد میکنه هم میزنه

هردفعه از بازوش نیشگون بگیر

بگو بابام منو نزده که تو جرئت میکنی میزنی

بگو مثل آدم حرفتو بزن

بگو کجای کارم تو رو آزار میده

؟؟؟

اگه هم داد و بیداد میکنه هم میزنه هردفعه از بازوش نیشگون بگیر بگو بابام منو نزده که تو جرئت میکنی ...

ای خواهر این زبون نفهمه خون جلو چشاشو میگیره حرف حالیش نمیشه ک

ناراحت شدم از بس مملکته داریم

واسه هیچکس اعصاب نمونده

خواست بزنه برو پشت در خونه تون

تهدید کن میرم تو راه پله

از همسایه ها که باید خجالت بکشه

تو گوشم زد بعد دست گذاشته جلو دهنم میگه بخاطر ابروی بابات جیغ نزن🥺

توهم بگو خوب خودتو نشون دادی 

بعد تلافی کن یکاری کن از سرش بیوفته عاپت کنه ببینه با این روش ساکتمیشی بازم میزنه

چشم ها دریچه ی روحن!...