2777
2789
عنوان

کیا ساز دارن ؟ هنگ درام مثلا

4598 بازدید | 23 پست

میشه با آموزش ها و ویدیو های آنلاین به سطح قابل قبولی رسید ؟ 

اصلا وقت ندارم کلاس برم

ولی دارم از ویدیو های آنلاین استفاده میکنم می‌خوام بدونم میشه با همین آموزش ها پیشرفت خوبی داشت ؟ یا حتما باید کلاس رفت ؟ 

شما شده سازی رو بدون مربی یاد بگیرید ؟ 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتور دارم کلاس میرفتم

سنتور خیلی سخته خب

ولی هنگ درام آسونه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
نه اصلا امکان نداره  انلاین نمیشه

ممنون که امید میدی 🤣🤣 

وای صدای هنگ درام فوووووق العادس😍  نمیدونم من کلاس میرم خب بنظرم واقعا در حضور استاد خیلی فرق ...

من موندم چطوری انقدر صداش خوبه آخه 😍 قشنگ صدای بهشتی داره 

تهرانی ؟ اگه آره جایی رو میشناسی که استاد خانم داشته باشن؟ ترجیحا آنلاین هم کار کنن ؟ 

من یه جا کلاس آنلاین دیدم استادش آقا بود دیگه یه اتفاقی افتاده برام کلا هیچ جلسه خصوصی ای دلم نمی‌خواد با آقا داشته باشم کلا بی خیالش شدم 😁

خودم خود جوش دارم تمرین میکنم ولی میگم اگه یه استاد بود سوتی هامو می‌گرفت دیگه 

بله حتی سنتور هم بدون کلاس میشه با فیلم یاد گرفت

عجب 🤔 اگه واقعا سنتور رو بشه بدون کلاس یاد گرفت پس هنگ درام هم میشه پس 

خوشحال شدم 😁

ممکن نیست  بستگی داره منظورت از یاد گرفتن چی باشه  من پیانو کلاسیک تدریس میکنم و با تجرب ...

من نمیخوام حرفه ای و تخصصی نوازنده بشما در حد اینکه بتونم وقتی میزنم گوش نواز باشه شبیه شلنگ تخته زدن نباشه هم کافیه برام 😁😁😁😁 

من موندم چطوری انقدر صداش خوبه آخه 😍 قشنگ صدای بهشتی داره  تهرانی ؟ اگه آره جایی رو میشناسی ک ...

خیلیییی آرامش بخشه

من روزی ک رفتم از فروشگاه ساز بخرم یه استاد خانومی اونجا بود ک هنگ درام میزد وای من همینطوری محوش شده بودم😍با روح آدم بازی می‌کنه انگار 

آره عزیزم تهرانم ولی آنلاین نمیشناسم 

ای بابا🤦🏻‍♀️بنظرم همه رو مثل هم درنظر نگیر چه آنلاین چه حضوری

منم استادم آقاست حقیقتا خیلی خوبه 

البته باز هرجور راحتی دیگه❤️ 

ممکن نیست  بستگی داره منظورت از یاد گرفتن چی باشه  من پیانو کلاسیک تدریس میکنم و با تجرب ...

در حد همون نوت ها و زدن چند تا قطعه میشه

فقط کسی بالا سرت نی ک بگه چجوری زدی

|••| |••| |••| |••| 

در حد همون نوت ها و زدن چند تا قطعه میشه فقط کسی بالا سرت نی ک بگه چجوری زدی

فعلا در همین حد هم بسه برام تا یه کم خالی شم بتونم کلاس برم