2777
2789

چنروزه کارش این شده میاد سرصبح تق تق امروز گنجشک طفلی افتاد توحیاطمون اعصابم خورد شد کجا باید گزارشش بدم!

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰

نمیدونم ولی اخه چرا این کارو میکنه چه دل سنگی داره اه اون پرنده ها میگیرتش 

شاید شهرداری بگی یک کاری بکنه بازم مسمئن نیستم 137

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم ولی اخه چرا این کارو میکنه چه دل سنگی داره اه اون پرنده ها میگیرتش  شاید شهرداری بگی ی ...

اره اصلا اعصابم خورد شد مورچه جمع شده بود داداشم اومد بردش

اره اصلا اعصابم خورد شد مورچه جمع شده بود داداشم اومد بردش

طفلی ها مگه چه ازاری دارن امان از این بشر دو پا زورش به این زبان بسته ها رسیده 

حالا میگم شاید 137 کاری بکنه ولی باز مطمئن نیستم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
طفلی ها مگه چه ازاری دارن امان از این بشر دو پا زورش به این زبان بسته ها رسیده  حالا میگم شاید ...

باشه فردا میزنگم

برید باهاش صحبت کنید براش توضیح بدید که اینکارش درست نیست حتی در دین هم گفتن اگر کسی حیوونی رو بی گناه بکشه بدون اینکه بهش نیازی نداشته باشه و نخواد ازون حیوون برای خوردنش استفاده کنه و فقط از روی لذت شکار حییونی رو بکشه گناه بزرگی مرتکب شده و فردا باید پیش خدا جوابگو باشه، 

برید براش توضیح بدید شاید سر عقل اومد، خیلی ها فکر میکنن شکار حیوون همیشه و همه جا مجوز داره و گناهی نداره، و از سر لذت تفنگی که خریدن اینکارو می‌کنند، دیدم این موارد رو زیاد، بگید انشالله سر عقل بیاد نکنه دیگه

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
برید باهاش صحبت کنید براش توضیح بدید که اینکارش درست نیست حتی در دین هم گفتن اگر کسی حیوونی رو بی گن ...

والا من میترسم باهاش حرف بزنم ازین لات هاس

بترسونش،یه کاغذ بیار روش چند تا خط خطی عربی بنویس بنداز در خونه اش،پشتش بنویس تو چون به نا حق به زبون بسته ها تیر زدی یه روزی یه تیر غیب میخوره تو زندگیت ،،،،فک میکنه ینفر براش دعا گرفته دیگه از ترس این کارو نمیکنه،ولی حواست باشه کسی نبیندت و نفهمن کار تو بوده،،،هیچ‌وقت به کسی نمیگم همچین کاری بکنه ولی این آدم خیلی بی وجدانه دیگه

بترسونش،یه کاغذ بیار روش چند تا خط خطی عربی بنویس بنداز در خونه اش،پشتش بنویس تو چون به نا حق به زبو ...

اون میفهمه من بودم چون دنبال گنجشکش میگشت فهمید افتاده توحیاط ما

اگه درختی که تو خونتون بزرگه کلا هرس کنید تا دیگه نتونه گنجشکا رو بزنه،جدا از اینکه کارش چقد غیر انسانیه از یک طرفم داره به شما بی احترامی میکنه،یعنی چی که گنجشکای رو درخت خونه یکی دیگه رو بزنی بکشی بعد جسدشم بیفته تو خونه یه نفر دیگه؟خیلی کارش زشته واقعا ،بعدشم اون اگه تیری که شلیک میکنه به طرف خونه شما باشه جرم قانونی داره چون ممکنه ینفر آسیب ببینه

اگه درختی که تو خونتون بزرگه کلا هرس کنید تا دیگه نتونه گنجشکا رو بزنه،جدا از اینکه کارش چقد غیر انس ...

از تو ماشینش تازه شلیک میکنه ک کسی نبینه