2777
2789
عنوان

اماده کردن صبحانه برای همسر

2918 بازدید | 54 پست
سلام شما صبح ها واسه شوهرتون صبحونه اماده میکنید؟ من چهار ساله که عروسی کردم.صبح ساعت هفت میره سر کار.من نمی تونم اون موقع بلند شم.دیروز به شوخی میگفت تو هیچ وقت به من صبحونه نمیدی.. به نظرتون واسه صبحونه اش بلند شم یا به روی خودم نیارم؟
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
بعضی وقتا بلند بشو ک سورپرایز بشه و خودتو لوس کن !!! همیشه نه چون همیشه پاشی دوروز دیگه طلبکار میشه ک وظیفه ته
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر خودت قشنگ نیست صبح ها زودتر بیدار شی صبحانه رو آماده کنی بری ببوسیش وبیدارش کنی بعدم بدرقش کنی؟؟ این کار خیلی عاشقانه ولذت بخشه بعدشم برو بخواب ی مدت سختته ولی بعد عادت میکنی خوابت میبره منم تاقبل تولد بچم اینطور بودم صبحانه باهم میخوردیم و میخوابیدم اونم روزای تعطیل که من خوابم این کارو برام میکنه
اصل اینه که بیدار بشی چایی بذاری و صبحانه براش بچینی و با یه بوس بدرقه اش کنی عزیزم... حداقل براش صبحانه بذار...من تا قبل زایمانم تمام اینکارا رو میکردم‌ولی از وقتی پسرم به دنیا اومده از ترس اینکه بیدار نشه از شب صبحانه اشو حاضر میکنم که ببره وقتایی هم که نمیتونم میگم حتما بگیره واسه خودش و حتما زنگ میزنم بهش که مطمئن بشم صبحانه خورده یا نه. اینجوری میفهمه هنوزم به فکرشم
در سینه دلم گم شده،تهمت به که بندم؟ غیر از تو کسی، راه در این خانه ندارد... 🍀
واقعا قشنگه.ولی خیلی سخته
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!