2777
2789

هر وقت خواستیی وارد رابطه با شخص متاهل بشی به این فکر کن که یه شخصی چندین سال تو زندگی اش هست که داره تمام تلاشش رو میکنه تا رابطه رو بهتر کنه، چین و چروکای روی سر و صورتش تو این مدت بوجود اومده، چندین سال با عشق تو خونه مشترکشون غذا پخته، چندین سال با ذوق برای همسرش خودشو جذاب کرده و به خودش کُلی رسیده، چندین سال با تمام مشکلاتی که بوده ساخته تا روزای بهتر از راه برسن 

حالا خودتو بزار جای اون شخص اگر عذاب وجدان خَفَت نکرد اونوقت میتونی وارد رابطه بشی

کوبیده تنها غذایی که میتونم باهاش ازدواج کنم🤞😝 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی قشنگ گفتی دستت طلا منم پیر شدم خدا لعنتش کنه😭😭دست از سر زندگیمو شوهرم برنمیداره شوهر کنه گوزشو گم کنه بره

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

خیلی زیاد شده این خیانت لعنتی ...آدم استرس میگیره اصلا ..

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

کسی که اینکارو میکنه انقد شعورش نمیرسه که اینارو بفهمه 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))