2777
2789
عنوان

هروقت خواستی وارد رابطه با شخص متاهل بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 67 پست
اخرش چی شد یکی دیگه رم میشناسم البته من دورادور میشنوم گه گداری که زندگیشون خوبه هم محلی بودن زن ...

نمیدونم چون در شان خودم نمیبینم با این جور آدما ارتباط داشته باشم

هم دانشگاهی بود قطع رابطه کردم باهاش 

ولی خب بنظرم خیر نمیبینن

آخه میدونی من نظرم اینه اون مردک تحفه ای ک ب زندگیش وفا نکرده و دنبال یکی دیگه رفته اصلا شخصیت سالمی نیست ک بشه روش برای زندگی حساب کرد اصلا ب درد زندگی نمیخوره این مردیکه

اون زن موفقم بشه با طرف ازدواج کنه باید همش حواسش باشه دنبال یکی دیگه نره

خب این چ زندگیه؟ حالم از این جور زندگیا بهم میخوره 

نمیدونم چون در شان خودم نمیبینم با این جور آدما ارتباط داشته باشم هم دانشگاهی بود قطع رابطه کردم با ...

اره 

دووم ندارن

یا پر از عذاب و زجرن

یبار یکی از بچه های دانشگاه شرط بست

سر چی؟

سر اینکه یکی از استادا رو از راه بدر کنه 

چرا؟

چون حتی تو چشم هیچ دختری مستقیم نگاه نمیکرد ، نازو‌عشوه روش تاثیر نداشت و محل نمیذاشت ، از عشق به زنش و علاقش به زندگیش میگفت، خوش بر‌و‌رو و ظاهر اراسته و خوب داشت و قد و هیکل خوب. وضع مالی قابل قبول

اینم گفت مخشو میزنم و زد

نتیجه چی بود؟

استاده رو مجبور کرد زن حامله ی هشت ماهه شو از خونه بندازه بیرون اینو ببره تو خونش

بعدش تا شیش هفت سال سر همه ی کلاسهای استاده میشست از ترس اینکه یکی مثل خودش پیدا شه

استاده ابروش رفته بود و تا ده سال بعد که ما رفتیم دانشگاه این قصش دهن ب دهن میپیچید و همه از رندگیش که چه گندی زده خبر داشتن و خیلیا شاید بخاطر همین باهاش درس بر نمیداشتن

نه عزت خاصی داشت دیگه نه ابرو

نمیدونم دیگه اونا چی شد زندگیشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو مقصرن

آره

ولی سهم اصلی تقصیرا گردن اون مرده اس

اگه انقدر زنشو نمیخواد خب طلاقش بده،بعد بره هرز بپره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

منم مردی رو میشناسم که زنش مریض شد وحالش خیلی بد بود ولی صبر نکرد وزن دوم گرفت وخانم اولش بعد از مدت کمی فوت کرد این مرد از خانم اولش بچه زیاد داشت 

بعد از سی سال زندگی بچه های زن اول باعث شدن مرد، زن دومش رو طلاق بده و الان خیلی خوشحالن که انتقام مادرشون رو گرفتن 

زن دوم رو میشناسم خیلی خیلی پشیمونه ولی دیگه دیره 

مردی که به زن اولش وفا نکنه به بعدی وفا میکنه؟