2777
2789
عنوان

هروقت خواستی وارد رابطه با شخص متاهل بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 67 پست

خیلی ها فقط تو شناسنامه متهل هستن و در کش مکش طلاق هست حالا یا بخاطر مهریه یا انواع شکایت ها نتونستن جدا بشن رسمی ولی جدا زندگی‌میکنن و رابطه ندارن باهام 

هر متهلی‌متهل نیست همنوجور که هر مجردی تنها نیست ومیتونه دوست جنس مخالف داشت باشه ولی شناسنامه‌مجرده 

من ی دختردایی دارم خیلی دخترخوبیه چن سال پیش شوهرکردپدرشوهرش مریض بودهمش اون پرستاریشومیکردحتی پوشاکشم میکردبیشترازپنج سال اون که مردولی شوهرش اومدبه این خیانت کردحالااون که افتاده بامرده خواهره زن داداشمه مدام زنگ میزنه به من ومشکلات وپیاماوکاراشونومیگه منم به خاطراینکه زندگیشون خراب نشه الکی میگم دختره اینجانیست وازاین حرفا.ولی عذاب وجدان میگیرم چکارکنم دیگه نمیخام آماربدم ک زندگیشون بدترازین بشه خوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه از رابطه با مرد متاهل در میام ☹️☹️هم اون دیگه متاهل نباشه هم من 🤣🤣🤣

واقعا فکر کردین زنی که می‌دونه طرف زن داره ولی مثل عن چسبیده به مرده وجدان داره نه اون کلا انسانیتشو گذاشته جلو در بعد رفته یکیو خونه خراب کنه

عزیزم اون هرزه ای ک میخواد وارداون رابطه بشه اصلن این چیزایی ک توگفتی به پشمشم نیست باورکن.

خیلی تو کانال تلگرام دیدم ک ب مشاور میگفتن وارد رابطه شدن ولی نمیتونن تموم کنن چون دوسش دارن و  مرده هم گفته طلاق‌میده زنش رو متاسفم براشون

کوبیده تنها غذایی که میتونم باهاش ازدواج کنم🤞😝 
هر دو به یه اندازه مقصرن هم اونی که وارد زندگی مردم میشه هم اونی که با وجود تاهل سروگوشش میجنبه

ابدأ قصد توجیه اون مرتیکه عوضی هوسباز بیوفا رو ندارم. ولی من چندین مورد دیدم که زنه آنقدر برای مرده قر ریخته تا بالاخره گول خورده

چیزی که دیدم اینه که اونی که وارد تاهل و تعهد شده باید خودشو کنترل کنه چون بقیه دنیا رو نمیشه کنترل کرد، مکه نشد مدینه مریم نشد سکینه

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

ببخشید ولی وقتی مرد برای همسرش که اینکارا رو کرده ارزش قائل نیست  و خیانت میکنه چه انتظاری از غریبه دارید فقط لطفا نگید مردها همشون هوس بازن که حالم بهم میخوره 😐😐😐

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

فک میکنم خانمی که با وجود دونستن ،وارد رابطه با مرد متاهل بشه واقعا با لقمه حروم بزرگ شده سر سفره پدر و مادر بزرگ نشده اما خیلی وقتا خود مرد متاهل پیش قدم رابطه هست و ادعای عشق و عاشقی میکنه و کلی دروغ میگه .

واقعا ک نسلشون منقرض بشه 🥺 چه فرقی داره زن طرف مریض باشه خوب باشه یا هر چیز دیگه خیلی با این جمله خودشون توجیه میکنن

خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی  قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️
فک میکنم خانمی که با وجود دونستن ،وارد رابطه با مرد متاهل بشه واقعا با لقمه حروم بزرگ شده سر سفره پد ...

دقيقا

خود مرده اول دروغ ميگه مجرده

دختره رو كه وابسته كرد به خودش تازع دختره بيچاره ميفهمه اين متاهله

هر روز از این تاپیک ها میزنید 

ببخشید دوستان شوهرتون پاک باشه نیازی نیست بقیه زن ها پاک باشن چون اونه که به شما تعهد داره

ببخشید واقعا اما بعضی ها شوهر هاشون اگه زن دورش نباشه به مرد های دیگه هم رحم نمیکنن 

چی بگم والا

دیدم ک میگم

یکی از همین بی شخصیتا وقتی بهش گفتیم تو مگه انسانیت نداری مگه شخصیت نداری ب اون زن بدبخت فکر نکردی چرا میدونی چی گفت؟

برگشت گفت اگه خوب بود و کاراش جواب میداد شوهرش دنبال من نمیومد اینکه اون زن نتونسته زندگی کنه تقصیر من نیست ک🥴🥴🥴

حالا بی شعور اینقد ادعای زرنگیشم میشد ی ذره عقل نداشت بفهمه اون مردک کلا هوس باز و عوضیه

چی بگیم والا