2777
2789
عنوان

وای وای وای از مامانم

1894 بازدید | 110 پست

زن داداشم طبقه پایین مامانم اینا ساکن هست

مادرم به شدت پا درد داره و خونه هم بابام ساخته و حتی من که شاغل بودم کلی کمک کردم تو ساختش

حالا هر چی میگیم اونا که جوون تر هستن بیان بالا تا مامانم نخواد از پله بره و بیاد

داداشم میگه خانمم به سلیقه خودش پرده خونه را انتخاب کرده ، و کابینت را.

پرده ها را میشه جابجا کرد ولی کابینت را نه.

به خدا یه بار پایین سر سرا که وروی جلوی خونشون هست را تمیز نمیکنه مامانم از بالا باید بره جلوی خونه خانم را تمیز کنه. 

حالا خانم زایمان کرده، خب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پررو تشریف دارن😑

کابینتم میشه جا بجا کرد چشه نمیشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

از همون روز اول بالا رفتن مادرت اشتباه بود کسی که خونه میسازه همیشه طبقه پایین زندگی میکنه تعجبم از شما

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   
تو مادرشوهرت بهت بگه بیا خونتو بده به من میدی

خونه برا باباشه داره میگه اونا برن طبقه بالا مادرم که پا درد داره بیاد طبقه پایین یه حرف کاملا منطقی 😐👣

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

بعد چهل روز گذشته، حتی یکبار نیومده بالا تو این مدت

ولی مامانم چند بار رفته پایین کمکش بچه را شسته

حتی یک بار رفته کمکش زن داداشم همینطور که تو آشپزخونه بوده برگشته گفته فعلا خوابه و برگشته طرف خواهرش به حرف زدن و حتی به مامانم یه تعارف نزده.

تو مادرشوهرت بهت بگه بیا خونتو بده به من میدی

عزیزم این حرف منطقی نیست اصلا

اون ک نگف خونتو بهم بده گف جای طبقه هاشون عوض شه

خونه رو خانواده اسی ساختن و الانم دارن بهشون لطف میکنن که رایگان ت اون خونه نشستن

ادم یذره نباید وجدان داشته باشه پیرزن چجوری هی از پله بره بیاد

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
خب تا اینجا ک حق با زنداداشت  بعد

دقیقا... همون اول باید فکر این چیزا رو میکردن..منم دوست ندارم طبقه دوم باشم.. درسته جوونم.. ولی زانوهام درد میکنه دو تا پله برم..

مادر ایشون میتونه ازین بالا بر ها نصب کنه که اذیت نشه