2777
2789

باذکر علت و مثال پلیززززز

تغذیه 

دامپزشکی

علوم آزمایشگاهی

پرستاری

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

فیزیوتراپی  رادیولوژی شغل با ساعت کاری کم و متغیر درآمد بالا و بدون شیفت و کار سخت و البته رس ...

فیزیو که عالیه 

رادیو شنیدم بازارش خوب نیست

بین اینایی گفتم چی؟

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تغذیه چون میشه مجوز مطب گرفت امروزه هم مردم خیلی به اندامشون اهمیت میدن البته همین نجوز مطب کرفتن خیلی سخت شده 

دامپزشکی کلا هیچی 

پرستاریم بازارکارش بهتر از بقیس ولی حقوقش نسب به کارش کمه کارمندیه دیکه

تغذیه چون میشه مجوز مطب گرفت امروزه هم مردم خیلی به اندامشون اهمیت میدن البته همین نجوز مطب کرفتن خی ...

پرستاری کار فرسایشیه کلا بخاطر شیفتش

علوم ازمایشگاه چی

من بودم تغذیه بعدا کلینیک بزنی دستگاه لاغری بیاری کنارشم رژیم بدی عالیه دیگه

خودمم تغذیه خوشم میاد

فیزیوتراپی  رادیولوژی شغل با ساعت کاری کم و متغیر درآمد بالا و بدون شیفت و کار سخت و البته رس ...

فیزیوتراپی ازه ولی من رادیولوژی هست رشتم نه ساعت کارش الان پایینه نه حقوقش بالا شیفتم میدیم دیکه بیمارستانه سختی کارم داره 

فیزیو که عالیه  رادیو شنیدم بازارش خوب نیست بین اینایی گفتم چی؟

صد درصد پرستاری

به شدت خارج از کشور راحت میتونی اقامت بگیری

بازار کار داره در آمد خوبی داره

ولی شغل سخت و کثیفیه(منظور خیلی با خون و ادرار و مدفوع و عفونت و چیزهای نابهنجار شدیدی درگیری میشی و صحنه های وحشتناکی رو میبینی) جدا از شیفتا و شب بیداری هاش

یه سوال بی ربط دارم کتاب کنکور چی خوبه برای شیمی نشر الگو یا مبتکران؟

نشرالگو موجش خوبه واسه جمع بندی

مبتکران دهم داشتم خیلی ارتباط نگرفتم ولی کتاب خوبیه اگه باهاش راحت باشی

[QUOTE=307189815]پرستاری کار فرسایشیه کلا بخاطر شیفتش علوم ازمایشگاه چی[/QUOTE

علوم ازمایشکاهی کارش کمتر هس نیسبت به پرستاری حقوقاشم همشون یکیه تقریباا همه پیرا پزشکیا به به نسبت حقوق میکیرن 

بهداشت یه مقدار کمتره را بولپژی هم بخاطر حق اشعه یکم بیشتر از بقیشه

[QUOTE=307189815]پرستاری کار فرسایشیه کلا بخاطر شیفتش علوم ازمایشگاه چی[/QUOTE علوم ازمایشکاهی کارش ...

فیزیو از همه نظر عالیه ولی جز این میخواستم تغذیه و علوم آزمایشگاهم بزنم شیفت سخته کلا