2777
2789

و اینکه میدونین من از آرایش خوشم نمیاد نمیدونم چرا ولی خیلی بدم میاد حتی بعضی اوقات از رو ذوق آرایش میکنم تا یه هفته از آرایش متنفر میشم لطفااا دوستانه جواب بدید ممنونم

ببخشید اسی 

خانوما به دعاتون احتیاج دارم از ته دلتون بزام بخواین موضوعی که درگیرشم ختم بخیر بشه کسی اسیبی نبینه مشکلی درست نشه ، اگه دعا کردین لایک کنید براتون ایه الکرسی میخونم 

❤️🙏

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این سن زیباییت همون جوونیته تهش یه خط چشم یا یه تینت گونه کافیه

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

اینقدر قیافه های مصنوعی میبینیم این روزا ک من واقعا ی ابرو پیوندی ببینم ذوق میکنم 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من