2777
2789
نمی خوام منع کنم خدایی نکرده مورد آزمون قرار بگیرم‌ ولی واقعا برای چند دقیقه نهایت ا ساعت گند ...

دقیقا مثل معتادی شدن که نمیتونه ترک کنه اما میدونه به ضررش هست و هر دروغی میگه و از هر روشی دزدی خیانت دو رویی استفاده میکنه تا پول موادش رو جور کنه اینا هم دقیقا همینن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش اول پیشنهاد داد امروز تو عصبانیتش...ترس نمدونم داره یا نه اما خیلی ب ضررش تموم میشه ابرو و حیثی ...

ببین من که تو زندگی شما نیستم

ولی اگر واقعا نمیتونی جدا بشی و کلا وابسته ای یاهرچی بیخیالش شو

ولی اگر محکمی از پس احساساتت برمیای جدی بهش بگو طلاق میخوام بچه هاتم مبارکت باشن من میخوام برم

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
ببین من که تو زندگی شما نیستم ولی اگر واقعا نمیتونی جدا بشی و کلا وابسته ای یاهرچی بیخیالش شو ولی ...

وابسه نیسم  ب خودش ولی الان بالاخره برای بچه ها داغون میشم شدید

وابسه نیسم  ب خودش ولی الان بالاخره برای بچه ها داغون میشم شدید

تا حالا رفتی قهر؟ بدون بچه ها

دوام آوردی؟

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
نه  گلم  عزیزم نگران نباش بیماری های جنسی بیشتر از طریق تماس جنسی منتقل میشن یا خون&nbs ...

الان آخه من بچه رو خودم میبرم حموم در چه حد پوشیده باشم اخه میگن تماس پوستی باعث انتقاله

یا مثلا استخر داریم برم داخلش یانه

یا لباسا رو جدا کنم تو لباسشویی 

تمام کارام رو از رو وسواس انجام میدم

میگی بار هزارمشه و بخاطر بچه موندی پس دیگه چیو چک میکنی؟؟  بیخیال شو فقط به چشم کارت بانکی بهش ...

اخه ی مدت کنکاش نکردم ولی ی حس بدی داشتم ک رفتم سر گوشیش و دیدم بلههههه!عکس پروف دختره ،شمارش،چتاش همه رو عکس گرفتم

هیچ هیچی نداره ورشکست شدیم هیچی نداره.صفر صفر

ببین شما اگر تحصیلات داری برو کار کن نداری هم بازم کار کن ی ریال ب این نده ب خودت و بچهات برس نزار صدمه ببینن ،اصلا اهمیت بهش نده و آبرو خودتو وبچهات نبر ک بگن بهش نرسید و خیانت کرد یا فردا بگن بچهامشکل دارن و....چون میخان وارد جامعه بشن ،شما هرکاری عشقت میکشه خیلی آبرومندانه انجام بده ،،با دوستان برو بیرون ،ورزش و باشگاه،،روتین روزانه منظم بچین وقتی برات بی معنی بشه خودشو جمع میکنه نکنه هم مهم نیست اما ابرومندانه باش و مدارک کافی ازش جمع کن طلاق داد بزار بده و دستش برا همه رو کن ک بدونن تو چقدر خانومانه و دلسوزانه پا همچی موندی و دم نزدی

خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم    
الان آخه من بچه رو خودم میبرم حموم در چه حد پوشیده باشم اخه میگن تماس پوستی باعث انتقاله یا مثلا اس ...

نه گلم اگه برا زگیل میگی اون در کل مثلا لیف و حوله و وسایل حمومتون همیشه از هم جدا باشه بهتره 

یا مثلا اگه کسی خدا نکرده زائده داره رو بدنش زگیل داره روشون دست نکشه بکشه رو بدن بچه 

یا خودش 

اگه زائده و زگیلی نباشه دیگه تماس پوستی خیلی خطرناک نیست 

وسایل هم که جدا کنی دیگه احتمالش خیلی کم میشه و مشکلی پیش نمیاد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم