2777
2789
ن نرفتم تا حالا .پدرو مادرم حمایت نمیکنن.دست از پا درازتر باید برگردم

حس ششم خانم ها همیشه درست میگه 💔

فکر کن مُرده ولش کن

بچسب به بچه هات اگر واقعا میخوای رها بشی چندسال سخت کارکن جمع کن، تا ۹ سالگی بچه ها دوام بیار بعد ببرشون

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شما اگر تحصیلات داری برو کار کن نداری هم بازم کار کن ی ریال ب این نده ب خودت و بچهات برس نزار ص ...

درسم خوندم تو اینهمه شرایط بد .ترم آخر ارشدم.و بچه هامو الحمدلله عالی بار آوردم تقریبا.خودمم مدتیه همین کارا ک میگین و انجام دادم تا دوام بیارم.ولی الان داغونم و دقیقا نمی‌دونم چ برخوردی کنم اگر قراره بمونم مثل هم خونه باشم؟قهر باشم؟یا چی

الان آخه من بچه رو خودم میبرم حموم در چه حد پوشیده باشم اخه میگن تماس پوستی باعث انتقاله یا مثلا اس ...

استخر باعث انتقال نمیشه 

مگه اینکه لب استخر نشینی بهتره 

یا سونا و اینجور جاها که بخار و رطوبت داره نری بهتره

البته احتمال انتقال از این موارد خیلی کمه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
آهان مرسی لیف و حوله که همیشه جداس بازم برم دکتر و پیگیر بشم

برو که خیالت راحت بشه 

نگران نباش 

اگه زائده رو بدنت نیست نترس 

در کل خانوم ها بهتره ۶ ماه یکبار تست پاپ اسمیر و اچ پی وی رو بدن که خیالشون راحت باشه 

از بدنشون

درسم خوندم تو اینهمه شرایط بد .ترم آخر ارشدم.و بچه هامو الحمدلله عالی بار آوردم تقریبا.خودمم مدتیه ه ...

خیلی هم عالی ،ارشد چی؟ 

ببین عزیزم کارات تاالان خوب بودن آره مثل هم خونه باش به خودت و بچهات اهمیت بده نزار کمبود داشته باشن بهشون بها بده شما اصلا اون رو حساب نکنین خودش میاد سمتتون مردا رو تحویل نگیری و ب خودت اهمیت بدی از  حرص خفه میشن ،،فقط یجوری بهش برسون ک بخوای خیانت کنی برام مهم نیست  من احتیاج ب تو ندارم ،اونقدری قوی باش و ب خودت اهمیت بده ک حسرتت رو بخوره

خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم    
آره مخصوصا اونایی که خیانت دیدن😔

الان کلا زیاد شده عزیزم خیلیا خیانت هم ندیدن ولی مبتلا شدن 

نگران نباش 

خدا بزرگه 

من خودمم همیشه توهمش رو  و ترسش رو دارم 

چون نامزد بودم 

و اونم خیانت کرده بهم

بنطرتون الان چکار کنم چی بگم سکوت کنم یا بگم با پیشنهادت موافقم پیگیر باش...چکار کنم خیلی درموندم😭

مگه نگفتی حامی نداری درآمدت کمه؟بخاطر بچه ها موندی چرا دوباره سوال میکنی؟

ی تصمیم درست حسابی بگیر