2777
2789
اخه من نمیدونم اینا مریضن واقعا یعنی تو نمیتونی خودتو کنترل کنی اینقدر هولی و ندید پدید که چهار تا د ...

خیلی هم دروغ میگه حتی در حالت عادی...عادت کرده و منم عاصی و اصلا هیچی بهش اعتماد ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم دروغ میگه حتی در حالت عادی...عادت کرده و منم عاصی و اصلا هیچی بهش اعتماد ندارم

اره متاسفانه زیاد دیدم من خودم مادرم کسی بود که خیانت میکرد به پدرم در جریان هستم که چقدر زندگیمون سخت بود اکثرا هم اینا خودخواه هستن و اهمیتی نمیدن به بقیه 

خیانتکار حیا نداره درست بشو نیست الان زمان جداییت نیست باید اول استقلال داشته باشی بعد بری

بنطرتون الان چکار کنم چی بگم سکوت کنم یا بگم با پیشنهادت موافقم پیگیر باش...چکار کنم خیلی درموندم😭

بنطرتون الان چکار کنم چی بگم سکوت کنم یا بگم با پیشنهادت موافقم پیگیر باش...چکار کنم خیلی درموندم😭

با تهدید به طلاق سر عقل میاد؟ ترس رفتنت داره؟

اگه آره خیلی محترمانه بگو من طلاق میخوام بحث نکن کوتاه و مختصر بگو تمومش کن من میخوام برم

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
الان چکار کنم دقیقا.بخدا از ناچاری و بخاطر بچه‌ها موندم چون من نباشم آواره ترین و بی پناه ترین میشن

بچهارو بردار مدرک جم کن بکنش بیرون ،،،اول خرش کن هرچی داره بزنه ب نامت بعدم با تیپا بکنش بیرون مرتیکه هول رو

خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم    
اخه من نمیدونم اینا مریضن واقعا یعنی تو نمیتونی خودتو کنترل کنی اینقدر هولی و ندید پدید که چهار تا د ...

نمی خوام منع کنم خدایی نکرده مورد آزمون قرار بگیرم‌

ولی واقعا برای چند دقیقه نهایت ا ساعت گند می زنن تو زندگی بقیه و آخرت خودشون، خودشونم می دونن ارزش نداره ها اما انگار معتاد شده باشن 

با تهدید به طلاق سر عقل میاد؟ ترس رفتنت داره؟ اگه آره خیلی محترمانه بگو من طلاق میخوام بحث نکن کوتا ...

خودش اول پیشنهاد داد امروز تو عصبانیتش...ترس نمدونم داره یا نه اما خیلی ب ضررش تموم میشه ابرو و حیثیتش می‌ره و این نقطه ضعفشه و بچه ها آواره میشن اینم نقطه ضعفشه ولی ممکنه قید همه چیو بزنه...هم ابروش هم بچه

مردا خیلی بی شرفن هزار و یک کثافت کاری میکنن بعد قیافه می گیرن

حالا زن یه لبخند بزنه جرش میدن

دخترا بدون حق طلاق و استقلال ازدواج نکنید هرگززززز

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
آره

نه 

گلم 

عزیزم

نگران نباش بیماری های جنسی بیشتر از طریق تماس جنسی منتقل میشن یا خون 

که اصلا به این راحتی نیست بقیه از روابط عادی بگیرن 

واسه خودتم نگران نباش 

چیزی نشده

در کل برا محض اطمینان و خیال راحتی 

خودت 

ازمایش بده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

میگی بار هزارمشه و بخاطر بچه موندی پس دیگه چیو چک میکنی؟؟ 

بیخیال شو فقط به چشم کارت بانکی بهش نگاه کن و با بچت حال کن اونم به باسنت بگیر ،قبول کن که شوهرت خرابه و انتظار نداشته باش درست بشه ،وقتی قرار نیست جدا بشی کنکاش نکن فقط زندگیتو بکن