2777
2789
الان چکار کنم دقیقا.بخدا از ناچاری و بخاطر بچه‌ها موندم چون من نباشم آواره ترین و بی پناه ترین میشن

اخه بچه هاتم نابود میشن تو این وضعیت ولی چقدر مادر خوبی هستی خدا رو شکر حداقل با اینکه یه پدر کثیف دارن ولی مامانشون دلش پاکه :(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسط دلایل زیادت  بیماری های جنسی هم که ممکنه از همچین ادمی  بگیری یا تا حالا گرفته باشی ...

دقیقا چندماهه ذهنم آشفته اس برای همین بیماریا

شوهر منم خیانت کرده و میترسم حتی پیگیر بشم برای آزمایش😓

دقیقا چندماهه ذهنم آشفته اس برای همین بیماریا شوهر منم خیانت کرده و میترسم حتی پیگیر بشم برای آزمای ...

نه گلم اگه میدونی خیانت جنسی خطرناکی کرده 

حتما پیگیر بشو 

حداقل خیالت راحت میشه 

ان شالله که چیزی نیست

گلم 

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اخه بچه هاتم نابود میشن تو این وضعیت ولی چقدر مادر خوبی هستی خدا رو شکر حداقل با اینکه یه پدر کثیف د ...

محیط رو حداقل آروم نگه داشتم برای بچه هام.اونم پدر ظاهراً خوبیه اما همسر خوبی نیس

محل جلسه ک نبوده از ترسش هر جا بوده برگشته خونه چقد پست شدن آدما برای دو روز زندگی انقد کش تمبونت ...

حدود چل و پنج دقیقه اینا بعد اومد...از ظهر تا حالا یک کلام حرف نزدیم و نمی‌دونم خودم بگم پس پیگیر طلاق باش یا سکوت کنم یا چی

هیچ حامی ندارم خودم هم درآمد دارم اما خیلی کمه و کفاف مخارج خودمو بچه رو نمیده

همه ما اکثرا به جز خدا حامیه دیگه ای نداریم سعی کن برای خودت پشت باشی ازش بکش جمع کن بعدطلاق بگیر بچه هم باید باباش به فکرشون باشه وقتی غلط اضافه میکنه متاسفانه ما مادرای ایرانی انقدبدبخت واحساساتی هستیم که مردا سوارمون شدن اگه چندتا خانوم این موقع ها بچه روبده شوهرش به خدا مردا ازخیانت وحشت میکنن

محل جلسه ک نبوده از ترسش هر جا بوده برگشته خونه چقد پست شدن آدما برای دو روز زندگی انقد کش تمبونت ...

اخه من نمیدونم اینا مریضن واقعا یعنی تو نمیتونی خودتو کنترل کنی اینقدر هولی و ندید پدید که چهار تا دست و پا باسن و سینه میبینن انگار تا بحاااااال آدم ندیدن انگار تابحاااااال سک.س نداشتن بابا چه خبره بسه اینقدرم زیاد شده چه مرد چه زن ، زن برادرم خودش به برادرم خیانت میکرد بچه ها رو ول میکرد میرفت با پسرا عشق و حال آخه مگه یه رابطه و یه هوس چقدر ارزش داره که اینقدر حاضرن دروغ بگن و زندگی خودشون و خانواده رو به لجن بکشن واقعا مریضن