2777
2789
عنوان

مامانم بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 60 پست

من مامانم ۴۰ سالش بود که داداشمو حامله شد

ایتقد بدم میووووومد از مامانم😏😂

الان داداشم از همه برام عزیزتره.

ولی هنوزم نمیدونم چرا همیشه از زنای حامله بدم میاد.

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم چرا کمکش نمیکنی؟من ۱۰سالم بود مامانم باردار شد و استراحت مطلق با اون سنم همه ی کارای خونه و ...

دو نفر وقتی تصمیم میگیرن نباید دیگرانو به زحمت بندازن. خودش بچه است. وظیفه ای نداره

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

مامانت بارداره بعد تو الان ناراحتی؟ چرا ناراحتی  خیلی از زن ها ناخواسته باردار میشن و مطمن باش غیر از اینکه مادرت باشه دعا و آه زن باردار زود میگیره خدا میدونه به کی چه زمان بچه بده 

وای خیلی بده  منم ۱۴ ۱۵ سالم بود مامانم ۲ بار پشت هم حامله شد هعی میگفتم سقط کن سقط نکرد  ...

😧۱۵ سالت بود به مامانت میگفتی سقط کن!

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

توروخداکمکش کن.من الان باردارم وپسرفقط ۱۰سالشه بخداهمه کارهای خونه روبرام انجام میده .شماکه دختری وماشالله ۱۵سالته نبایدبزاری اب تودل مامانت تکون بخوره.بارداری خیلی خیلی سخته.انشالله خودت یروزمامان خانوم بشی میفهمی 

برو طراح سوال کنکور شو جالب بود به موضوع میخورد 😏😏😏😏😏

شاید کسی رو تو دورو برش داره که چادریه و بارداره و سنش به این خانوم میخوره واسه همون پرسیده😐

#قضاوت-نکنیم

🤣🤣🤣مگه فقط افغانستانیابلدن حامله بشن.چه سوالاییا.

کارآگاه های سایت همش سوالای بی ربط میپرسن

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم