2777
2789

یه بار پسرم رو برده بودیم مرکز بهداشت یه ماهش بود 

بغل باباش بود

بعد چنان ببخشید .... طولانی و ممتد در کرد 

که شوهرم قرمز شد همه هم بلند بلند میخندیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم چنان هول شده بود کم مونده بود بچه رو پرت کنه رو زمین یه خانم مسن خندید گفت پسرم هل نشو همه می ...

😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه رفیقم  

سه سالشه 

اومد خونه مون 

ازیییین بالشت رینگی های گرد که روش میشنن رو برداشته بود 

گذاتشه بود روی سرش راه میرفت 

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

😂🥲قبلا گفتم .شیرینی خامه ای داشتن منم از ذوق گفتم ما ده ساله شیرینی خامه ای نخوردیم(حالا ۶ سالم بود) بابام هیچوقت نمیخره.مامانم سرخ شده بود میگفت همین چند شب پیش خریده بود یادت نیست.منم به میزبان گفتم دروغ میگه😂💔

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

خواهرزادم گفت خاله بیا باهم صحبت کنیم

گفتم جانم در خدمتم😁

گفت میشه به مامان و بابام بگید یه نی نی برام از فروشگاه نی نیا بخرن؟ ترجیح میدم داداش باشه

گفتم خاله ترجیح یعنی چی؟ 😁

گفت خاله شما نمیدونی؟ یعنی نی نی داداش

میخواستم بخورمششش😍

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

پسرداییم اسهال بود 

تازه یکی دوماه بود از پوشک گرفته بودنش 

هی باید میبردنش میشستن میاوردن 

بچه خسته شده بود 

گریه میکرد میگفت:پی پی  همش پی پی 

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

خواهر زادم یه سالش بود تازه راه میرفت به زور

میدونست با پول بهت خوراکی میدن بابام داشت پولاشو میشمرد این یه بسته پولو برداشت داشت میرفت به سمت بیرون که مثلا خوراکی بخره

جلو در گرفتیمش🤣

من بچه بودم وقتی میرفتیم شهرستان گوسفندای بابابزرگمو سوار میشدم 😐 بابابزرگم یه بار مچمو گرفت دنبالم کرد اومد به بابام گفت حالا میفهمم چرا گوسفندام بچه میندازن نگو توله ی تو سوار میشه 😑😂

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊