2777
2789
عنوان

همدانی های عزیز و سفردوست ها

423 بازدید | 21 پست

دوستای عزیزم ما پس فردا به امید خدا  عازم شهر همدان هستیم میشه از جاهای دیدنی وجذابش بهم بگید که ارزش رفتن داشته باشه کلا دو شب و سه روز بیشتر نیستم 

خونه هم حیدره بالاشهر تو سایت دیدم تمیز بود به نظرتون  دور نیست به مراکز دیدنی نزدیک هست یا نه 

ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام عزیزم 

اول اینکه پیشاپیش خوش اومدید 

گنجنامه و دهنده تفریحیش 

غار علیصدر 

پیاده روی بوعلی +میدان بوعلی +میدان امام ( کلا بافت قدیمی شهر به حساب میان ) 

تپه هگمتانه 

تپه عباس آباد 

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیدره نزدیکه به شهر و اب و هوای خوبی داره ما خودمون اونجا باغ داریم 

پارک مردم ، گنجنامه ، آرامگاه بوعلی سینا ، آرامگاه باباطاهر ، جاده تاریک دره که از گنجنامه میگذره پیست اسکی ، عمارت باغ نظری ، رصد خانه ابن صلاح ، بازار همدان ، چشمه فرشته ، سد اکباتان ، هگمتانه ، روستای ورکانه ، غار علیصدر ، مسجد جامع همدان ، چشمه ملک ، موزه تاریخ طبیعی 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

سلام عزیزم  اول اینکه پیشاپیش خوش اومدید  گنجنامه و دهنده تفریحیش  غار علیصدر  ...

مرسی مهربونم شات گرفتم از نوشتن که تو سفر داشته باشیم 

هواش برای شبا چه طوره یه دختر ده ساله دارم میتونیم همه ی این جاها رو باهاش بریم غار رو هم حتما باید بریم البته

حیدره نزدیکه به شهر و اب و هوای خوبی داره ما خودمون اونجا باغ داریم  پارک مردم ، گنجنامه ، آرا ...

وای خدای من چقدر شما جاذبه دارید جذابای  مهربون  

حالا ما تو سه روز میرسیم آیا

گلچین باید بکنیم 

مرسی عزیزم ما که به همه جا نمی‌رسیم بریم به نظرت کجا ها  رو گلچین کنیم برای دیدن

گنجنامه ، بلوار ارم و تپه ی عباس آباد رو حتما حتما برو 

همدان با این سه تا معنی داره😂

اگه خدا بخواد میشه 😍😘