2777
2789

6ماهش شده فعلا فرنی دادم ،اونم نمیدونم درست میدم یا نه،ارد برنج با مقدار کم شکر با ی لیوان آب میزارم چند دقیقه بجوشه،،بعد که خنک شد با شیر خشک پپتی جونیور قاطیش میکنم ،،این روش درسته?

دیگه چیا براشون منع داره..

راستی سرلاک آماده نمیتونم بدم?

بچه های آلرژی نمیتونن،بیسکوییت بخورن?

تا چ سنی باید رعایت بشه،،

ببخشید. سوالات زیاد شد،

اگه ممکنه راهنماییم کنید خدا خیرتون بده

خدایا شکرت🦋

بادوم باید ببینیم آلرژی دارع یا نه

سرلاک اگر برپایه شیرگاو باشه نمیشه نمیدونم مخصوص آلرژی هست سرلاک یا نه قدیما نبود

من راستش سیب و گلابی هم میدادم البته دکترش گفت مورد نداره خیلی کم پوره

تازه پوره سیب رو قاطی میکردم با فرنی به جای شیرخشک  واسه تنوع مزه اش

بچه من البته شیرخشک پپتی نمی‌خورد به زور اگه اونم خیلی گرسنه یود  از ۲ماهگی دیگه نخورد و فقط شیر خودن بود

هرچیزی که پایه شیرخشک داره نمیشه هر بیسکوییتی

تا کی بستگی داره کی خوب بشه دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره روش فرنیا درسته ، شیرخشک نباید بجوشه بزار یکم فرنی خنک بشه بعد قاطی کن

سرلاکمعمولی که بقیه بچه ها میخورن  نمیشه

ن بیسکویت هم شیر داره

البته من از فروشگاه رفاه یه بیسکویت رژیمی پیدا کردم که شیر ندارم البته بعد یک‌سالگی دخترم ازش خریدم نمی‌دونستم قبلاً ، برای ۶  ماه ندادم

تو باید وقتی میخوای چیزی به بچه ت بدی اگه بسته بندی داره روی بسته بخون هر چی شیر داره یا از شیر درست شده بهش نده

به شدت آلرژی هر بچه ربط داره خوب شدنش ، دختر من ۲۳ ماهشه هنوز کامل خوب نشده، مثلاً دختر من چون خیلی شدید بود تا یکسال و نیم حتی کلوچه یا شیرینی هم ندادم ، بعد این مدت دیدم شیرینی و کلوچه و کیک و شکلات مغازه حالشو بد نمیکنه ،الان منتظرم که اگه دکترا اجازه بدن یواش یواش شیرخشک معمولی و ماست امتحان کنم ،

علایم دخترت اولین بار که فهمیدی چی بود؟ چند ماهش بود؟ آزمایش دادی؟

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
آره روش فرنیا درسته ، شیرخشک نباید بجوشه بزار یکم فرنی خنک بشه بعد قاطی کن سرلاکمعمولی که بقیه بچه ...

مرسی عزیزم😍😍😍

فقط اینکه چطور میفهمی که خوب شده آخه پسر من علایم خاصی نداش،دوسه روز پیش تست آلرژی داد ک مثبت شد..

ببخشید مدفوعشم سبز کشدار بود یا همون بلغمی

خدایا شکرت🦋
آره روش فرنیا درسته ، شیرخشک نباید بجوشه بزار یکم فرنی خنک بشه بعد قاطی کن سرلاکمعمولی که بقیه بچه ...

پس بیسکوییتای،رژیمی‌ میشه داد،سرلاک هم میگردم پیدا کنم ایشالا ک‌رژیمی باشه

خدایا شکرت🦋
مرسی عزیزم😍😍😍 فقط اینکه چطور میفهمی که خوب شده آخه پسر من علایم خاصی نداش،دوسه روز پیش تست آلرژی ...

یعنی ۶ ماهگی فهمیدی آلرژی داره؟

از رو علائم مثلاً بچه من مدفوع خونی میشد ، اسهال ، جوش میزد زیر پوشک و صورتش 

تست پوستی گرفتین؟

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
پس بیسکوییتای،رژیمی‌ میشه داد،سرلاک هم میگردم پیدا کنم ایشالا ک‌رژیمی باشه

اگه بچه خیلی حساس نباشه فکر کنم سنش کم باشه هم بشه بخوره

مثلاً دختر من دیگه راحت میشه بخوره دیگه