2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا خریدم ۴۰ تومن فکر کنم ‌‌ شما چند دوره مصرف کردی؟ چه تاثیری داشت؟ 

مواظب باش اصل باشه فقط.من خریدم ۱۲۵.از یکی خریدم که خودشون تو دانشگاه گیاهان دارویی تهیه میکنن

یه دوره دکترمون گفت یه دوره کافیه.پاکسازی رحم میکنه.عفونتا رو هم خارج میکنه

مواظب باش اصل باشه فقط.من خریدم ۱۲۵.از یکی خریدم که خودشون تو دانشگاه گیاهان دارویی تهیه میکنن یه د ...

آها چه خوب . آخه اینجایی که من میخرم هم گویا معتبره ‌‌

من برای بارداری میخوام ‌‌. هم دارم برای بارداری اقدام میکنم و هم این رو مصرف میکنم ‌‌. به نظرتون می‌تونه باعث بشه که نطقه تشکیل نشه؟  

برا تنبلی تخمدان هم به درد میخوره؟

اره . دکتر طب سنتی برای تنبلی تخمدان بهم داده به همراه چندتا داروی دیگه . 

ببخشید گلاب به روتون ، یکی دو روز بعد از مصرف یه چیزایی ازم خارج می‌شد . اما از طرفی خاصیت تنگ کنندگی هم داره و برای رابطه یکم سختم شد

اره . دکتر طب سنتی برای تنبلی تخمدان بهم داده به همراه چندتا داروی دیگه .  ببخشید گلاب به روتو ...

درد و سوزش نداشته باشی تنگی مهم نیست ژل لوبریکانت استفاده کن

منم تنبلی شدید دارم.دیگه دارو چی گرفتی؟ میخوای برا بارداری اقدام کنی؟

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره . دکتر طب سنتی برای تنبلی تخمدان بهم داده به همراه چندتا داروی دیگه .  ببخشید گلاب به روتو ...

اره اونا ممکنه کیستای ریز یا فیبرم باشه.میگه کیستای ریزو میترکونه و خارج میکنه.

از اون طرفم دکترمون میگفت رحم تو دوران پریود خیلی خاصیت مکش داره مثلا دستمال کاغذی یا حتی ذرات نوار بهداشتیو جذب خودش میکنه و این لیابل همه رو خارج میکنه

درد و سوزش نداشته باشی تنگی مهم نیست ژل لوبریکانت استفاده کن منم تنبلی شدید دارم.دیگه دارو چی گرفتی ...

اخه این شیاف کلا انگار یکم خشک میکنه واژن رو . 

یه چندتا دارو داد که مال خودشون هست . مثل کالمینگ 

منم تنبلی دارم ‌‌و دارم برای بارداری اقدام میکنم. راستش رفتم دکتر زنان و بهم دارو داد که خودم سرخود بعد از یه مدتی استفاده نکردم و گذاشتم کنار و الان دارم اصلاح سبک زندگی انجام میدم .

من چند سال پیش یه کیست هم عمل کردم