2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم با گوشی غذا نخوره

1953 بازدید | 24 پست

بچه ها پسر من دو سال و دو ماهشه. از اول بدغذا بود یعنی حتی شیر هم نمیخورد. خلاصه سر غذا پدرم دراومد. بماند چیا سرمون اومد. الان عادت کرده فقط با گوشی میتونم بهش غذا بدم چون هیچی نمیخوره. فیلمای خودشو میبینه و غذا میخوره. عذاب وجدان دارم. چیکار کنم اخه. 

مثل پسر من.. اونم فقط با گوشی و فیلمهای خودش.. اشکال نداره بزار همون تایمی که مشغوله غذاشو حداقل بخوره.. بعدش گوشیو بگیر که دیگه به عادت تبدیل نشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل پسر من.. اونم فقط با گوشی و فیلمهای خودش.. اشکال نداره بزار همون تایمی که مشغوله غذاشو حداقل بخو ...

اخه مثلا تو مهمونی اینا هم باید گوشی روشن کنم. میترسم عادت بشه بزرگ شد بشه مثل این بچه هایی که بیست چهاری گوشی دستشونه

اخه مثلا تو مهمونی اینا هم باید گوشی روشن کنم. میترسم عادت بشه بزرگ شد بشه مثل این بچه هایی که بیست ...

نه مثلا اونموقع گوشیتث خاموش کن بگو مامان شارژ گوشیم تموم خاموشه میریم خونه بعدد دیگه کلا یادش میره یحورایی ذهنشو دور کن.. من پسرم الان میگه فیلم نی نی.. شاید دوسه روزی یبار یکم براش بزارم.. عادت بده کنن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
تروخدا نزارید بچه کوچیکتون بره تو گوشی اون گوشی مغز ماها رو هم کُند میکنه چه برسه بچه

اره خیلی ناراحتم. ارزومه بشینه سر سفره چهار پنج قاشق غذا بخوره بعد بره

اره خیلی ناراحتم. ارزومه بشینه سر سفره چهار پنج قاشق غذا بخوره بعد بره

غذارو خوشگل بچین 

غذاهایی ک دوست داره بده مولتی ویتامین و مولتی مینرالم بده بهش 

بعد مثلا با خلاقیت بگو مثلا غذا ی هواپیماعه داره میااااد و اینجوری...

تروخدا نزارید بچه کوچیکتون بره تو گوشی اون گوشی مغز ماها رو هم کُند میکنه چه برسه بچه

عزیزم الان دیگه بچه 2 ساله هم گوشی داره مگه حریف بچه میشی که گوشی ندی به زور میگیره ازت من بچم 3 سالشه همش گوشیم و قایم میکنم میبینه میگه بده تازگیا گیر داده انگشت و من و بزار. باز بشه 😁 اینا بچه نیستن که گودزیلان