2777
2789

و بعد چند جلسه دادگاه الان رای صادر شده ک 

طرف ب یک سال حبس و مبلغی جریمه نقدی محکوم شده ولی تا یک سال حکم تعلیقه و در مدت اون یک سال اگر جرمی مرتکب شد حکم اجرا میشه اگه ن لغو میشه

یعنی چی واقعا 😐

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

یعنی اگه تو یک سال کسی ازش شکایت نکرد زندان و جریمه نمیشه ولی اگه تکرار شد اجرا میشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی ی سال اون طرف زیر نظره اگه دوباره جرمی مرتکب بشه علاوه بر حکم جدیدی ک دریافت میکنه دوسال هم واسه شکایت شما میره زندان ولی اگه تو این ی سال جرمی مرتکب نشه دوسال زندان شکایت شما لغو میشه

امیرعلی ام
یجورایی مث ممنوع الخروج شدنه  ممنوع الجرم شده:/

تا یک سال؟ 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
ینی ی سال اون طرف زیر نظره اگه دوباره جرمی مرتکب بشه علاوه بر حکم جدیدی ک دریافت میکنه دوسال هم واسه ...

یعنی شکایت داداشم بدون نتیجه میمونه دیگه 

برای جرم های کم و افراد که سوسابقه ندارن این حکم و میدن  و اینکه حتی کار فرهنگی هم ازشون به جا ...

یعنی شکایت داداشم بدون نتیجه میمونه؟ 

جمله آخر و متوجه نشدم 

اره دیگه

و بعد یک سال!؟ 

یعنی شکایت داداشم بدون نتیجه میمونه؟  جمله آخر و متوجه نشدم

نه بی نتیجه نمی مونه که مثلاً تبدیل به جریمه میشه همه ش 

یا میگن باید فلان کار و بکنی 

من همکار داشتم چون بدون سوسابقه بوده و کارمند بود و اگه می‌رفت زندان کارشون از دست میداد 

حکمش این بود آخر هفته ها تو درمانگاه خیریه کار کنه 

نه بی نتیجه نمی مونه که مثلاً تبدیل به جریمه میشه همه ش  یا میگن باید فلان کار و بکنی  م ...

تو حکم اومده اگه خلافی مرتکب نشه همه چی لغو میشه

سلام دوست عزیز با استناد به ماده 608 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات مصوب 1375)؛ توهین به افراد از قیبل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا 74 ضربه و یا 50 هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد

بستگی به اون توهین داره ، با توجه به درجه توهین قاضی حکم صادر میکنه  ولی اگه تو دوران تعلیقش جرمی انجام بده تعلیقش کلا لغو میشه و حکم ارشد براش صادر میشه .