2777
2789
عنوان

شمام اینجوری هستین؟

65 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها 

شما صبحا که شوهرتون میره سر کار بیدار میشید واسش صبحونه اماده میکنین؟ یا خودش میخوره 

من دو سه ماهی میشه ازدواج کردم 

از اولِ عروسیم همیشه صبا ساعت۶ بیدار میشم صبحانه درست میکنم و منتظر میمونم تا شوهرم صبحانشو بخوره و بره بعد دوباره میخوابم 

یه کدته خیلی بد خواب شدم شبا خوابم نمیره چند روزه یکی در میون پا میشم صبحانه درس میکنم(خوابم میاد خیلی) 

بعد شوهرم چیزی نگفت اولش ولی خب دوسه باره یم میگه : دیگه مثله اوَلا ذوق نداریا به همین زودی تکراری شدم:( 

واقعا انتظارش زیادیه مگه نه؟

باید تو محل کارشون صبحانه بخورن

اجباریه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

صبحونه یه وعده ساده ایه خودش بخوره 

چرا هم بد عادتش میکنی هم خودتو بد خواب میکنی

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من شوهرم همیشه تو خونه صبحانه میخوره

روزای عادی که شیفت نیست خودش درست میکنه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan