2777
2789
عنوان

خواهرم خسته مون کرده دیگه 😬😬😬🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 89 پست
گفتی ۱۳ سالشه ؟ یه فیلمی چیزی پیدا کن که مثلا یه دختر بی اعتماد به نفس میفهمه نظر دیگران مهم نیست و ...

آره ۱۳ سالشه

چن بار براش فیلم گذاشتم بعد میگ اکشنه میگم ن انگیزشی میگ من از انگیزشی خوشم نمیاد انگیزه ای ک میخواد ب ۲ ساعت فیلم باشه اصلا نباشه انگیزه باید درونی باشه ن اینکه با ۲ تا فیلم ببینی و خودتو خر بکنی واسه ۲ ساعت جوگیر بشی بعدم هیچی ب هیچی همون حال قبلی 😶

اصلا از انگیزشی خوشش نمیاد میگه اینا همشون الکیه😂

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ۱۳ سالشه چن بار براش فیلم گذاشتم بعد میگ اکشنه میگم ن انگیزشی میگ من از انگیزشی خوشم نمیاد انگی ...

همه شون تو این همینن 

چه ورزشی دوست داره؟؟ آخه چرا خب اینطوری بی انگیزه شده؟

چه دختر باهوشیه  این حالتای روحیش بخاطر هوش بالاش هم هستا

قبلا ما اصلا اینطور نبودیم ها😂😂 چقدر این نسل بعضیاشون باهوشن 

ولی خب اینقدر بی انگیزه ن که اصلا از این هوشه استفاده نمیکنن

چقدر بدشانسه🤦  

از اون موقع بود ک دیگه حالش از مشاورا بهم میخورد 

امروز از مرکز مشاوره اومد بیرون اصن انگار ی ادم دیگه بود 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

قبلا ما اصلا اینطور نبودیم ها😂😂 چقدر این نسل بعضیاشون باهوشن  ولی خب اینقدر بی انگیزه ن که ا ...

کلا آدمای باهوش هم بیشتر افسردگی میگیرن هم دوستای کمتری دارن 

ولی حیفه اینا روحیشون بد باشه 

ناراحت شدم براشون 😥

چه دختر باهوشیه  این حالتای روحیش بخاطر هوش بالاش هم هستا

چی بگم خواهر این ک فعلا داره داغون میشه منم خیلی دلم میخواد کمکش کنم چن بار خواستم ب خالم اینا بگم میگ مامانم گناهی نداره از خواهر بزرگم غصه زیاد میخوره دیگه اینم بیاد روش دق میکنه اگه بگی دیگ ن من ن تو 

کلا آدمای باهوش هم بیشتر افسردگی میگیرن هم دوستای کمتری دارن  ولی حیفه اینا روحیشون بد باشه&nb ...

اوهوم همیشه میرن تو خودشون و فکر و خیال میکنن

چون احساسات رو بروز نمیدن و زیاد حرف نمیزنن بقیه فکر میکنن بی احساسن

همه شون تو این همینن  چه ورزشی دوست داره؟؟ آخه چرا خب اینطوری بی انگیزه شده؟

والیبال و ورزس های رزمی هم خیلی دوست داره ولی اصرار میکنه ک نره میگ من عادت دارم ماسک بزنم اونجا هم ک ماسک بزنم کلا نفسم بالا نمیاد بقیه هم همش عین دریل میرن رو مخم ک ماسکتو در بیار اصن حوصلشونو ندارم میگم خب ماسکتو در بیار میگ توام ک دوباره شروع کردی با حرفای همیشگیت اصن اقا من نخوام ورزش کنم کیو باید ببینم اصن نمیتونم هیج جوره راضیش کنم

اوهوم همیشه میرن تو خودشون و فکر و خیال میکنن چون احساسات رو بروز نمیدن و زیاد حرف نمیزنن بقیه فکر ...

اره و ازبس همه چیزو منطقی و با نگاه تیزشون رصد میکنن نمیشه گولشون زد و تلخی واقعیتارو از همه بیشتر متوجهن 

بیشتر از سنشون میفهمن و زودتر پیر میشن 

بعضی مشاور ها وارد نیستن

همشونم گیر این افتادن🙁

بااین چیزایی که شما میگی حق هم داره

اره واقعا