2777
2789
عنوان

خواهرم خسته مون کرده دیگه 😬😬😬🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 89 پست
پیش مشاور‌ خوبی نبردیش  نباید به بچه فشار میاورد اینو هر انسان عادی میدونه اون که سوادشو داره ...

همه خیلی ازش تعریف میکردن بعد دختر خالم اومده بیرون میگ مرتیکه ی الدنگ میگ ی جلسه دیگ هم بیا با هم صحبت کنیم آخه نفهم مگه من بالا خونمو دادم اجاره ک با توعه نمیدونم فلان فلان شده سر کله بزنم بعد بهش گفتم خو جوابشو چی دادی میگ دیگ خودش باید بفهمه مودبانه رد کردم گفتم بهش فک میکنم

خودش اینجوریه ک اسم مشاور و روانشناس بیاری حالش بهم میخوره اصن خوشش نمیاد بعد میگه مشاوره بهم گفته خودتو لخت کن برو جلو اینه ببین ایرادت از کجاس 😑

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

اخه عزیزم ولشون کنیم ماسک رو تا آخر عمر میزنن مگه اعتماد به نفس پیدا کنن من تو تابستون یکم میخوام ب ...

نگفتم که ولش کنی 

میگم با فشار آوردن بهش چیزی حل نمیشه 

باید اعتماد به نفسشو تقویت کنی که خودش دراره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه خیلی ازش تعریف میکردن بعد دختر خالم اومده بیرون میگ مرتیکه ی الدنگ میگ ی جلسه دیگ هم بیا با هم ص ...

پیش یه مشاور بهتر ببرش

دقت کردی این جور آدما همه ازشون تعریف میکنن همین خواهر خودم معلما و هم کلاسی هاش میگن دست خطت خوبه و درست خوبه و این حرفا ولی تا وقتی که از نظر خودشون خوب نباشن و خودشون رو دوست نداشته باشن هیچی تغییر نمیکنه

الهی عزیزدلم 😭😭😭😭 چرا اینطور شد ؟؟ تروخدا یکم خوشحالش کن کلاسی که دوست داره ببرش و با هم برین بی ...

کلا با هم صمیمیم از این لحاظ متوجه نمیشه ولی من چن روز پیش نشسته بودم جمع خانوادگی بهش گفتم من هواتو دارم دیه ماسکتو دبیار بخاطر من لطفا کلی خواهش و التماس کردم دراورد ماسکشو بعد رفته پیش دختر عمش بهش گفته میدونستی خیلی زشتی 🥺 حالا اونم ۵ سال کوچیکتر از خودش

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

همه خیلی ازش تعریف میکردن بعد دختر خالم اومده بیرون میگ مرتیکه ی الدنگ میگ ی جلسه دیگ هم بیا با هم ص ...

ببین یه مشاور کاربلد پیدا کن 

من چند جا دیگه هم گفتم تو نی نی سایت 

یه دوره ای تو مرحله فروپاشی روانی بودم  یه دیوانه به تمام معنا بودم باورت میشه مث فیلم جوکر بی اختیار خندم میگرفت بعد دهنمو نمیتونستم جمع کنم بعد تو حین خنده گریه میکردم برا خودم 

داشتم از دست میرفتم به قول مامانم 

بعد مامان بابام طفلکا میبردنم پیش روانشناسای مختلف 

اونام بی سواد و احمق انقدر بهم فشار میاوردن بدتر شده بودم یه شب ضربان قلبم رفت بالا به زور قرص آروم گرفتم نزدیک بود سکته کنم خیلی حالم بد شد 

طولانی شد دوس داشتی بگو بقیشو بگم 

ببین یه مشاور کاربلد پیدا کن  من چند جا دیگه هم گفتم تو نی نی سایت  یه دوره ای تو مرحله ...

آره بگو

عزیزم 😭😭 چرا حالا اون چنین حرفی بهش زد 😭  

کلا حس میکنه خیلی زشته دیروز هیچکس خونه نبود پرده هارو کشیدم باب اسفنجی با هم نگاه کردیم😂آخه باب لسفنجی خیلی دوس داره بعد میگم اختاپوس خیلی موده 

میگ حتی اختاپوس از من خوشکل تره🥺وقتی خودت ی همچین فکری داشته باشی کم کم شرایط و ادمای اطرافتم همون حسو نسبت بهت پیدا میکنن

میشه بگی عزیزم

بعد مامانم تو اینترنت با همکده آشنا شد 

مشاوره تلفنی برام گرفت 

من ترسیده بودم و زده شده بودم اما قسمم داد به مرگ خودش که آخریه اینم امتحان کن و قبول کردم 

وای خدایا انگار آب رو آتیش بود اون مشاور 

چقدر آرومم کرد چقدر خوب بود تمام زندگیمو مدیونشم چند ماهی باهم در ارتباط بودیم تا جایی که بهم گفت دیگه احتیاجی به من نداری و ختم جلسات 

من مرده بودم زندم کرد 

تا آخر عمرم مدیونشم 

کلا حس میکنه خیلی زشته دیروز هیچکس خونه نبود پرده هارو کشیدم باب اسفنجی با هم نگاه کردیم😂آخه باب لس ...

گفتی ۱۳ سالشه ؟ یه فیلمی چیزی پیدا کن که مثلا یه دختر بی اعتماد به نفس میفهمه نظر دیگران مهم نیست و باید خودش باشه

اره بگی زشتی از چشم دیگران هم زشتی

بعد مامانم تو اینترنت با همکده آشنا شد  مشاوره تلفنی برام گرفت  من ترسیده بودم و زده شده ...

چقد عالی👌🏻

آخه من نمدونم چجوری بهش بگم باهام قهره حرفم ک نمیزنه از مشاورم ک خوشش نمیاد

ی بار سال پنجم مامانش ی شهر دیگ بودن قبلا برده بودش مشاور واس تیک پاش استرس ک میگیره پای راستش ناخودآگاه میلرزه خودشم نمیتونه کنترل کنه بعد مشاوره خالمو بیرون کردع بود گفته میخوام تنهایی باهاش صحبت کنم بهش گفته بود با کسی رابطه داری حتما اخلاقش خوب نیس ک اینجوری شدی ادمتو عوض کن 😐 بعد ب خالم میگم اخه چرا پیش ی همچین ادمی بردیش میگ اخه من از کجا خبر داشتم ک اینجوریه

اسمشون نمیدونی چیه

از اون مرکز رفت و دیگه کار نمیکنه 

ولی در کل همکده خیلی عالیه همه راضین 500 تا روانشناس داره که مطابق با مشکلت بهت معرفی میشن

شماره هاشون تو گوگل هست خواستی پیگیری کن