2777
2789
عنوان

خواهرم خسته مون کرده دیگه 😬😬😬🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 89 پست
بااین چیزایی که شما میگی حق هم داره

ولی بهش میگم همه ک عین هم نیستن مشاور خوبم پیدا میشه میگ ن اینا همشون عین همن همشون حرفای تکراری میزنن خوشم نمیاد ازشون

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بعد خدایی نکرده یه روزی اقدام به خودکشی کنه میخوا چیکار کنید‍؟

وای نگو خدا نکنه لرزه افتاد ب تنم اخه چیکار باید بکنم الانم هر چی بهش پیام میدم جواب نمیده 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نگو خدا نکنه لرزه افتاد ب تنم اخه چیکار باید بکنم الانم هر چی بهش پیام میدم جواب نمیده 

خب الان خوابه الکی استرس نگیر نگا ساعت کن😐😐

گفتم از نظر روانشناسی اگه کسی حتی یک بار اشاره به خودکشی کرد دیگه خطرناکه باید مواظبش باشی مخصوصا تواین سن حساس 

چقدر خوبه که شمارو داره 

به مادرشم بگو 

باهم یه فکر اساسی کنید این دختر حیفه خیلی باهوشه خیلی میتونه آینده درخشانی داشته باشه

کلا آدمای باهوش هم بیشتر افسردگی میگیرن هم دوستای کمتری دارن  ولی حیفه اینا روحیشون بد باشه&nb ...

میگ من حتی از دوران دبستان یدونه دوستم نداشتم اصن دوست ب چ دردی میخوره خودت باید خوشحال باشی حتی اگ یکی دیگه ام بیاد واسه خوشحالیت تا خودت خوشحال نباشی اون هیچکاری نمیتونه بکنه🙂

نمیدونم باید چیکار کنم میگ از این شهر از ادماش از همه ی فامیلامون از همه متنفرم میخوام فقط برم 

خب الان خوابه الکی استرس نگیر نگا ساعت کن😐😐 گفتم از نظر روانشناسی اگه کسی حتی یک بار اشاره به خود ...

😂معمولا تا ۴ صبح بیداره چون خوابش نمبره از اون ورم ۴ میخوابه تا ۴ بعد از ظهر خودش نمیدونه ک من تا این حد میدونم ولی بهش میگم نمیخوای حداقل ب مامان بابات یا ابجیت بگی میگ بگم ک چی بشه هر کسی خودش کلی گرفتاری و مشکل داره هیچکس ن علاقه ای ب شنیدن حرفام داره ن براش اهمیت داره  بعدشم این مشکل منه چرا باید اصن واسشون مهم باشه ب مامانم بگم ک از بچگی منو مسخره میکرد یا ب بابام ک مث بچه ی سر راهی باهام رفتار میکنن خواهرم ک دیگه از همه بدتر دیگ گریش گرفت نپرسیدم چیزی

خب الان خوابه الکی استرس نگیر نگا ساعت کن😐😐 گفتم از نظر روانشناسی اگه کسی حتی یک بار اشاره به خود ...

بعد گفتم میخوای حداقل من باهاشون صحبت کنم میگ بگی ک چی بشه مثلا من دلم نمیخواد بقیه دلشون برام بسوزه و ب چشم حقارت بهم نگاه کنن مشکلی نیست فقط کافیه همشونو پشت ی لبخند بزرگ قایم کنم اینو ک گف قلبمو انگار تیکه تیکه کردن بعدم من اصن انتظار نداشتم ک این اینجوری باشه قبل اینکه بدونم حداقل پیش من اینقد مسخره بازی درمیاورد آدم غش میکرد از خنده

راستش ما هیچ وقت بهش نگفتیم که تو از همه بهتری تو همیشه عالی هستی مثلا وقتی که امتحان داره بهش میگی ...

اینکه گفتی دوتا مسئله جداست 

بحث درس خوندن 

واینکه نظرات بقیه براش مهم باشه اهمیت دادن به نظر دیگران اعتماد بنفس داشتن فرق داره 

دختر منم عینکی است یه بار یکی از دانش آموزان تو سرویس بهش گفت چهار چشمی اینم بهش گفت تو خوبی اگه هولت بدن تا تهران میری دختره خنده رو لبش خشک شد دیگه م اون حرفو به دخترم نگفت چون من همیشه رو اعتماد بنفسش کار میکنم بستگی داره بجه رو چجوری بار بیاری از پس خودش بر بیاد حالا تو ده تا مدرسه عوض کن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
😂معمولا تا ۴ صبح بیداره چون خوابش نمبره از اون ورم ۴ میخوابه تا ۴ بعد از ظهر خودش نمیدونه ک من تا ا ...

ببخشید مژگان جان من دیشب خوابم برد تاالانم نتونستم بیام 

چه خبر جواب پیامتو داد؟ 

من فک میکردم با کمک خانوادش بهش انگیزه و اعتماد به نفس بدید ولی انگاری دلیل اصلی مشکلاتشن🤦

ببخشید مژگان جان من دیشب خوابم برد تاالانم نتونستم بیام  چه خبر جواب پیامتو داد؟  من فک ...

ن خواهش میکنم 

آره ولی باز دوباره شروع کرد ب خودخوری پشت سر هم استرس گرفته منو کشت گوشیم ترکید چیکارش کنم بنظرت توروخدا کمکم کن یچی بهش بگم اخه من تاحالا توی شرایطش نبودم ک بخوام بهش کمک کنم

ببخشید مژگان جان من دیشب خوابم برد تاالانم نتونستم بیام  چه خبر جواب پیامتو داد؟  من فک ...

میگ من تاحالا ن توی این مدریه بودم نه درسم اینقد بد بوده حالا فردام مدرسه واسشون کلاس تقویتی گذاشته اخه فرزانگه بعد میگه نمیخوام برم درسم خوب نیس برای همین حس خوبی بهش نمیده حالا چی جوابشو بدم نمیدونم

ن خواهش میکنم  آره ولی باز دوباره شروع کرد ب خودخوری پشت سر هم استرس گرفته منو کشت گوشیم ترکید ...

تو به تنهایی نمیتونی کاری واسش بکنی 

مشکلش ریشه ای باید حل بشه 

کل خانوادش باید تغییر رویه بدن 

تو به تنهایی نمیتونی کاری واسش بکنی  مشکلش ریشه ای باید حل بشه  کل خانوادش باید تغییر رو ...

ببشید من چن وقت درگیر بودم نتونستم بیام سایت

ن مث اینکه باخانواده اش بحث شده اونام گفتن میخوای نمیخوای باید بری دیه رفته