2777
2789
عنوان

خواهرم خسته مون کرده دیگه 😬😬😬🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 89 پست
همه ش بهم میگه تو ۱۳ سال آدم باید به چیزایی برسه منم نمیدونم جوابش رو چی بدم همه ش میگم فقط خوشحالب ...

بهش بگو به آرامش و حس خوب به خودش و خوشحالی، کتاب مخصوص ساختن شخصیت و شناخت خودش بده بهش بخونه با تحقیق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما تو اون مدرسه اذیت میشه بچه خواهر من هم یک مدت میگفت نمیرم مدرسه بعد که مادرم باهاش صحبت کرد فهم ...

اینم میگه تو مدرسه بچه ها فقط با مسخره میکنن یا فحش میدن یا غیبت میکنن من نمیتونم باهاشون دوست باشم

خیلی مدرسه ی شاهد رو میخواست بره چون دوستاش اونجا بودن بعد ما سهمیه نداریم امسال با کلی بدبختی خواس ...

بنظرم هر جور شده مدرسشو عوض کنین

چون فک میکنه مشاور مث خودش نیس و درکش نمیکنه چون بقیه قضاوتش میکنن فک میکنه مشاور هم همین کارو میکنه و مثلا الکی میگ چهرت مشکلی نداره و فلان.. 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه اعتماد بنفس از خونه خونواده میگیره نه هیجا نه هیچکس دیگه 

راستش ما هیچ وقت بهش نگفتیم که تو از همه بهتری تو همیشه عالی هستی

مثلا وقتی که امتحان داره بهش میگیم تو تلاشت رو بکن مهم نیست اگه ۲۰ شدی یا کمتر مهم این که تلاشت رو کردی 

بهش بگو به آرامش و حس خوب به خودش و خوشحالی، کتاب مخصوص ساختن شخصیت و شناخت خودش بده بهش بخونه با تح ...

اره براش کتاب میخرم اونم انگار منتظره من فقط بگم باید چی یاد بگیری چی بکنی چی نکنی

بنظرم هر جور شده مدرسشو عوض کنین چون فک میکنه مشاور مث خودش نیس و درکش نمیکنه چون بقیه قضاوتش میکنن ...

دقیقا میگه مشاور که نمیتونه بگه من زشتم

کلی مدرسه بهش گفتم میگه نمیخوام معلمای اینجا خوبن 

انگار از دوستاش جدا شده خیلی حالش بد شده

مثلا یکی از دوستاش بهش میگه یه دوست دارم باهاش رفتم شهربازی این حالش میگیره

ببرید پیش مشاوره ی کاربلد. 

بذاره حرف بزنه خواهرت. 

اصلا دنبال تایید چهره اش نباشه. 

فقط حرفای خواهرت رو بشنوه. بعد ببینه گیر کارش کجاست؟ 

کمکش کنه رفع بشه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اره براش کتاب میخرم اونم انگار منتظره من فقط بگم باید چی یاد بگیری چی بکنی چی نکنی

نمیدونم بچه های این دهه چرا اینطوری میکنن

دختر خواهر شوهر منم امسال میره هشتم هی میگه من نمیخوام درس بخونم😔

اما به نظرم من شما حتما یا مشکل خواهرتو اگه تونستین تو مدرسه خودش حل کنید یا حتما مدرسشو عوض کنید چون ممکنه از درس هم زده بشه گناه داره

انگار تو این سن همه اینجور میشن

منم همین فکرو میکنم دختر خالم عین خواهرته 

من باهاش خیلی صمیم بعد ی مدت فهمیدم کلا اعتماد بنفسشو از دست داده شهرشونم ک عوض کرده بودن از مشاوره مدرسه رفتم پرسبدم و اینا قرصایی ک اصن ربطی بهش نداشته و خیلی خطرناک بودنو میخورده میذاشته تو پوشه اش ک فقط بمیره مدرسه نره تو حیاط مدیر مدرسه مچشو گرفته گفته چی داری تو پوشت نشونم بده و اینا اینم از ترس رفته نشون مدیر پرورشی داده تو مدرسه کل کلاس زنگ ورزش دورش جمع شدن ک ت از ما نیستیو گفتن تو خبرا رو میبری بیرون واقعا نمیفهمم مدرسه ک میدونه چرا هیچ غلطی نمیکنه از اول سالم ماسکشو درنیاورده از طرفی فک میکنه من نمیدونم بهش میگم مدرستو عوض کن تو کشش نداری میگه محاله من اینجارو از دست بدم فرزانگانه امسال درساشم بدجور افت کردن

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

عزیزم چقد اذیت میشه بچه  نمیری مدرسش از معلماش بپرسی ببینی دقیقا چشه؟

مدرسه ش طوریه که خیلی با والدین ارتباط دارن مشاور دارن

ولی هروقت میپرسم چطوره فقط میگن خیلی مودب و درس خون و راضیم ازش

من خواهرم رو میشناسم طوری نیست که جلوی بقیه احساسات نشون بده فقط جلوی ما ۳ نفر راست میگه🥲🥲

یکی مسخره ش میکنه میخنده حرفی نمیزنه یا میگه وقتی که اولین بار ماسکم رو در آوردم همه ش بغض تو گلوم بود به زور خودمو نگه داشتم😔😔😔 بقیه تو کلاس بهش میگن بی احساس😔😔

دقیقا میگه مشاور که نمیتونه بگه من زشتم کلی مدرسه بهش گفتم میگه نمیخوام معلمای اینجا خوبن  ان ...

نمیدونم چرا اینا همشون داغونن اینجوری خیلی دلم واسه دختر خالم میسوزه میخوام کمکش کنم نمیتونم🥺