2821
2789
عنوان

اینجا روان شناس یا مشاور داریم

190 بازدید | 30 پست

من چند روز پیش از طرف ارگان دولتی به روانشناس همونجا ارجاع شدم ولی متاسفانه بعد از همون یک جلسه فهمیدم ایشون اصلا صلاحیت ندارن و به لحاظ روانی بیشتر بم آسیب زدن 

دیگه نمیخوام برم ولی ممکنه ی سری حرفایی که زدم جایی درز کنه ؟ اگه اره میتونم ازشون شکایتی چیزی کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میتونید به سازمان نظام روانشناسی شکایت کنید

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

معمولا ارگان های دولتی چون پول نمیگیرن یا پول کمی میگیرن خیلی خوب کار نمیکنن،،باید میرفتی یه جای خوب هزینه میکردی

روانشناس اولا باید رازدار باشه و خودشم درمان شده باشه،،اگر خواستی میتونم روانشناس خوب بهت معرفی کنم

عزیزم اصلا اون روانشناسی که راز مراجعش رو فاش کنه روانشناس نیست و صلاحیت درمان بیماران رو نداره مگه اینکه طرف خیلی بیشعور باشه بخاد حرفاتو به کسی بگه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
😂😭منظورم اینه کسی که مدرکشو داشته باشه یا اقلا اطلاع داشته باشه

یه پیج میشناسم خیلی خوبه،هر سوالی داشته باشی تو دایرکت بپرسی جواب میده ولی خب اگر طولانی بشه مشاوره لازمه

ممنون از لطفتون

خواهش، میکنم

مرکز بهداشت منظورتونه

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

معمولا ارگان های دولتی چون پول نمیگیرن یا پول کمی میگیرن خیلی خوب کار نمیکنن،،باید میرفتی یه جای خوب ...

درسته اما ایشون متاسفانه خودشون باید تحت نظر چندین تراپیست باشه

قبلا آنلاین هم تراپی شدم ولی هیچکس هیچوقت مثل ایشون با من برخورد نکرد لطف میکنید معرفی کنید ممنون میشم

عزیزم اصلا اون روانشناسی که راز مراجعش رو فاش کنه روانشناس نیست و صلاحیت درمان بیماران رو نداره مگه ...

ازش بعید نمیدونم 

البته اون لحظه نمیدونستم هیچ تخصصی تو کارش نداره وگرنه نمیگفتم🥲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز