2777
2789

یعنی اعصابم داغونه از دست این بیشرفا

بچه ها من فروردین ثبت نام کردم اول تابستون کلاسام تموم شد 14مرداد امتحان تو شهری دادم و رد شدم همشم به خاطر استرس زیاد ردم کرد وگرنه همه چیو خوب رفتم بعد از افسر پرسیدم کلاس برم گفت نه نمیخواد بری و هیچی هم تو کارتکس ننوشت بعد ازون موقع میرم و واسه آزمون ثبت نام نمیکنن میگن کلاس اجباری باید بری هفته پیش رفتم اسمم نوشت ولی چون کلاس نرفته بودم پاک کرد.. حالا این هفته میخاس فردا برم کلاس واسه شنبه امتحان بدم با مربی هماهنگ کردم امشب زنگ زده میگه نیا کلاسا رو کنسل کردن گفتن کلاس آزاد بر ندارین ‌انقد اعصابم خورد شد که نگو یعنی حالم ازشون بهم میخوره موقع ثبت نام که میخان پول بگیرن انقد با خوشرویی حرف میزنن حالا که میخان کار آدمو راه بندازن بلانسبت واسه آدم فاتحه هم نمیخونن.. 

کجابرم ازشون شکایت کنم دو ماهه واسه ازمون منو سر میدوعونن یعنی کسی بخاد آدمو نفرین کنه بگه بری گیر آموزشگاه رانندگی بیفتی... 

ببخشین زیاد شد دلم زیاد پر بود

نفس عمییییییییق

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توباز خوبه من پدرمودراوردن تاکلاس گذاشتن برام مربی نمیدادن مردادپارسال ثبت نام کردم بزور خدا رفتم راهگشا شکایت کردن اداره راهنمایی رانندگی و...اسفندبم مربی دادن ۷ماه معطلم کردن نه فقط من هرکی اونجابود ناراضی بودهروزم به یه بهانه پول میگرفتن عوضیا  ایین نامه روبزور گذاشتن بدم اونم باراول دراومدم شهریم بار اول 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

دفعه اول که رد میکنند آموزش اجباری هستش😐😐 

ولی می‌تونستی پولشا بدی اما نری 

این آموزشگاه که پول خورک دارند میگی سلام میگه پول بده ، میگی علیک میگه پول بده الآنم که شهری شده هر دو هفته یکبار 

حتی اگه افسر هم بگه نمیخواد بری،  تا سه بار رد شدن اجباریه کلاس اضافه رفتن من خودم که دفعه چهار ...

این پولا خوردن ندارها جلسه ای ۲۵۰ شده با بقیه پولای که میگیرند سیصد و خورده‌ای میشه

حتی اگه افسر هم بگه نمیخواد بری،  تا سه بار رد شدن اجباریه کلاس اضافه رفتن من خودم که دفعه چهار ...

بابا من میخاستم کلاس برم کلاسارو اینبار لغو کردن انقد سرشون شلوغه

نه دیگه یه بار میرم میگن کلاس اجیاری نرفتی اینبار میخام برم کلاس کلاسارو لغو میکنن

خب برو پیش رییس آموزشگاه بگو تکلیفتو روشن کنه، مردم ده بار رد مبشن مجدد آزمون میدن این چه جورشه؟! شکایت رو دقیق نمیدونم یه سرچ بزن شکایت از آموزشگاه رانندگی ببین جی میاره. زیر نظر راهنمایی رانندگی فعالیت میکنن به نظرم احتمالا شکایت رو هم باید اونا رسیدگی کنن

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

توباز خوبه من پدرمودراوردن تاکلاس گذاشتن برام مربی نمیدادن مردادپارسال ثبت نام کردم بزور خدا رفتم را ...

چقد صبور بودی تو باز من که از هرچی گواهینامه و کوفت و زهرماره سیر خوردم

خب برو پیش رییس آموزشگاه بگو تکلیفتو روشن کنه، مردم ده بار رد مبشن مجدد آزمون میدن این چه جورشه؟! شک ...

بخدا انقد ناراحتم که میگم فردا برم پروندمو بگیرم هرچی ازز دهنم در میاد بهشون بگم برم یه آموزشگاه دیگه خسته شدم انقد رفتم و زنگ زدم