2777
2789
عنوان

جایی نمیرم که کسی خونم نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم مجردم ولی اگه جایی دعوت باشیم نمیرم چون معذبم  و دوس ندارم کسیم بیاد خونمون چون بازم م ...

نه دیگه، تو هنوز مجردی زوده واسه کناره گیری، از الان اینجوری باشی، وقتی ازدواج کردی و خودت مستقیم مجبور بودی مهمونی بدی و مهمونی بری، دیگه برات عذاب میشه

منم اصلا دوس ندارم  فقط دوس دارم مادر شوهر و پدر شوهرم. و مادر پدر و خواهر خودم دیگ عمو و عمه ...

باز رفت و آمد با همون خانواده درجه یکتو دوس داری، جای شکر داره

من با اونام دوس ندارم، البته رفتار خودشون باعث شده، مثلا مامانم اگه دو روزم پشت سر هم ازشون پذیرایی کنم، تا تو خونم باشن مهربونه و خوشحال، همینکه از خونم میره بیرون اخلاقش عوض میشه، کلا همشون دوس دارن من دعوتشون کنم، ولی نوبت خودشون که میشه منو میپیچینونن

نه دیگه، تو هنوز مجردی زوده واسه کناره گیری، از الان اینجوری باشی، وقتی ازدواج کردی و خودت مستقیم مج ...

کلا از اجتماع فراریم🥲تا کسی سمتم نیاد حرف نزنه منم نمیرم

حتی موقع حرف زدنم باکسی چشم تو چشم نمیشم🤦🏻‍♀️از این اخلاقامم متنفرم

باز رفت و آمد با همون خانواده درجه یکتو دوس داری، جای شکر داره من با اونام دوس ندارم، البته رفتار خ ...

پس حق داری ک از رفت و آمد زده شدی

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
پس حق داری ک از رفت و آمد زده شدی

آره بخدا، از یک طرف میگم ولش کن دنیا دو روزه، بزا رفت و آمد بشه، ولی باز سواستفاده ها و زرنگیا رو میبینم، نظرم عوض میشه

ولی مشکلم اینه دیگه دلم نمیخواد با هیچکی رفت و آمد کنم، که اونام نیان