2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا من هیچوت این جملاتی که به شازده کوچولو و روباه نسبت میدن تو کتابش نخوندم؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چرا من هیچوت این جملاتی که به شازده کوچولو و روباه نسبت میدن تو کتابش نخوندم؟

😶😶😶🤌🏻خب پس به کی نسبت بدیم😑🤦🏻‍♂️😂

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
😶😶😶🤌🏻خب پس به کی نسبت بدیم😑🤦🏻‍♂️😂

به عمه مادربزرگم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

حق بود آدم پشیمون برمیگرده همیشه ولی اون کسی که دوست داره هیچ وقت نمیره که بخواد پشیمون بشه و برگرده 🙂🤍

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍