2777
2789
اولین باره که این حرف رو میشنومپرستیژ دندون بالاتره و رتبه بهتری میخواد

دندان پزشکی تازه در ۱۴-۱۵ سال اخیر بخاطر درآمد زود بازده و بیشتر نسبت به پزشک (البته عمومی) اومد در قیاس با پزشکی؛از نظر ظرفیت کمتر کمی سختتره؛میگم کمی چون پزشکی درسته ظرفیت بیشتری داره چون تنوع تخصص بیشتر و نیاز بیشتری بهش هست اما طرفدار بیشتری هم داره.

اگه اینی که می گفتید بود همه رتبه یک ها بالاتفاق پزشکی رو انتخاب نمی کردن)خصوصا پزشکی دانسگاه تهران

همین کلاس پزشکی رو ثابت می کنه یجورایی پزشکی لولش خاصه

خدا هست✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رادیولوژی که اصلا یه رشته جداست 😐😐😐

تخص پزشکی رادیولوژی منظورشونه عزیز،نه کارشناس رادیولوژی،مثل مقایسه هوشبری و متخصص بیهوشی یا مقایسه مامایی و تخصص زنان یا مقایسه پاتولوژیست و فلوم آزمایشگاهیه

خدا هست✨️

نه عزیزم اطلاع دقیق دارم شما یکم مطالعه کن 😐

کاش حداقل نمی گفتی اطلاع دقیی دارم یکم مطالعه کن😁

شما بفرما اقلا یک سرچ بزن راجع به رتبه های برتر هم شما برو انتخاب رتبه اول ها رو ببین و بعد کلا ده رتبه اول،که هشت نه نفر بعضا کل ده نفرشون حتی در این سالهای اخیر که دندان پزشکی هم اومده در قیاس و انتخاب های تاپ،بازهم پزشکی رو انتخاب کردن.

خدا هست✨️

دندون رشته باکلاسیه و خب دهان که خوبه برا پزشکی باید کثیف کاری بیشتری رو تحمل کرداما دیگه نجات جون ا ...

باکلاسه دندان پزشکی،خیلی هم باکلاس چون وایب لوکس میده و کلا خب جزو رشته های تاپ هست اما پزشکی اثلا یه جایگاه خاصی داره بخاطر وسع و عمق علمی اش،بخاطر رسالتش و نفس خود پزشکی.جایگاه اجتماعیش هم قطعا بالاتره در اکثریت جامعه

خدا هست✨️

ببینید کلا همشون در یک تراز هستن در جایگاه اجتماعی این چه حرفیه دندون بعضی ها انتخاب فقط بخاطر درامد ...

من متوجه نمیشم الان شما میگی دندون بخاطر درآمد اومده تو رشته های تاپ بعد میگی تو یک سطحه جایگاه اجتماعیشون؟ پزشکی با اینهمه سختیکار داشتن کشیک سی ساعته و شیفت شب چرا هنوز انتخاب رتبه یک هاست؟یک یک کل کشور پزشکی رو انتخاب می کنه به نظر شما چرا؟

ببینید حرف شما درسته هر دو رشته تاپ و خفنی هستن و اصطلاح عام تر باکلاس،دندون اصلا وایب لاکچرب میده،ولییییی پزشکی به خاطر گستره و عمق علمی اش نسبت به دندان پزشکی، و اصلا نفس این حرفه و رسالتش،جایگاه بسیار بسیار بالایی داره،من هیچوقت یک جراح مغز و اعصاب رو نمیتونم ولو با یک جراح متخصص فک و صورت دندانپزشک قیاس کنم،درسته دندان پزشکی جنبه درمانگری داره اما فنی-درمانگریه و به اون معنا که یک پزشک با فهم عمیق از سیستم پیچیده بدن انسان و باگ ها و نقص و اسیب هاش در خط اول و جایی که مرز بین مرگ و زندگی،سلامتی و بیماری-معلولیت هست،نمی ایسته.

دندان پزشک زورش رو میزنه بره تخصص فک و صورت که بشه جراح و به بیمارستان راه پیدا کنه و مشابه پزشک بشه فیلد کاری اش،اما باز...مسیر طبابت چیز دیگریست

خدا هست✨️