2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رادیولوژی که اصلا یه رشته جداست 😐😐😐

تخصص رادیولوژی تو پزشکیه اونی که شما میگی پرتو شناسی هست در واقع که یه رشته جداست و پیرا پزشکیه

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕 خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیا🥰

اولین باره که این حرف رو میشنوم پرستیژ دندون بالاتره و رتبه بهتری میخواد 

طرفیتش کمتر هست ولی رتبه های برتر بیشتر پزشکی میزنن تا دندون

پرستیژ جراح با دندانپزشک متخصص غیر جراح حتی جراح فک قابل مقایسه نیست این نظر من هستش با احترام

[QUOTE=307166705]نه عزیزم اطلاع دقیق دارم شما یکم مطالعه کن 😐[/QUOTEبرو نت یه سرچ راجب تخصص رادیولوژی پزشکی بزن

تاپ ترین تخصص پزشکی هم هستش،بهترین رتبه ها میرن این تخصص

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕 خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیا🥰

علاقهههه مهمه ولی من به شخصه پزشکی رو ترجیح میدم چون هم اینده داره هم تخصصولی دندان پزشکی هم خوبه در ...

داش کل ایران میخوان برن پزشکی تو خرف ازعلاقه میزنی؟ فککردی توایران علاقه مهمه؟

600.000 نفر علاقه داشتن برن تجربی؟ بگو درامد.

پزشکی هیچ مزیتی نسبت دندون نداره فقط پرستیژش بالاتره و کارش مربوط به دهان و اینچیزا نیست همین بنظرم

دندون رشته باکلاسیه و خب دهان که خوبه برا پزشکی باید کثیف کاری بیشتری رو تحمل کرد

اما دیگه نجات جون انسانهاست 

پزشکی هیچ مزیتی نسبت دندون نداره فقط پرستیژش بالاتره و کارش مربوط به دهان و اینچیزا نیست همین بنظرم

همون پرستیژ به نظرم به همه چیز می ارزه،پرستیژش خیلی هم بالاتره از نظرم.

دندان پزشکی درسته جنبه درمانی داره ولی بیشتر فنی-درمانیه،و رسالت پزشکی از نظرم خیلی مهم و بزرگ و ارزشمنده،و خیلی خفنه نجات جان و سلامت آدمها... و اینکه تا چندسال پیش اصلا تو رده پزشکی نبود دندان پزشکی، از وقتی پول و درآمد شاخص شد و دندان پزشکی درآمدش زودبازده تر شد اومد در قیاس با پزشکی،ولی خب،پزشکی رو فقط باید کسانی بیان که شخصیت طبابت رو بالقوه داشته باشند.

خدا هست✨️

علاقهههه مهمه ولی من به شخصه پزشکی رو ترجیح میدم چون هم اینده داره هم تخصصولی دندان پزشکی هم خوبه در ...

بخدا که موقعیت اجتماعیش به همه چی می ارزه.البته هر کس باید واقعا بسته به شرایط و علاقه انتخاب کنه شما باید توان و قوه ی طبابت رو بالقوه در وجودت داشته باشی واسه پزشکی و فقط وقتی یک پزشک بالفوه باشی و به کارت عشق داشته باشی میتونی در اون تاب و تب بین مرگ و زندگی ،سلامتی و بیماری باقی بمونی قلبت بتپه واسه طبابت:)

و اینکه خب باید ببینی زمدگیت طوری هست که دیر به درآمد بالا برسی یا نه

خدا هست✨️

عزیزم من فکر کردمخواستین ب پزشک ازدواج کنید ،،،،مبارکتون باشه اما پزشک بشو چون دندون برا زن سخته اره ...

خدایی اینو نگو انصافا هیچی کلاس پزشکی رو نداره😁☺️

دندانپزشکی بخاطر درآمد زود بازده و بااش و نداشتن شیفت شب و استرس کمتره که چند سالی اومده در قیاس با پزشکب

خدا هست✨️

اولین رشته‌مون پزشکیه 👨‍⚕👩‍⚕مدت زمان تحصیل دکتری عمومی پزشکی🥼۷ سال(تحت چهار بخش علوم‌پایه، فیزوپا ...

شما قبول دارید جایگاه اجتماعی قطعا بالاتر از دندتن پزشکیه و کبا پزشکی جایگاه خاصی داره؟

در واقع دندان پزشکی هم لول خ بالایی داره اما جایگاه پزشکی یه جورایی خاصه. من درآمد برام ملاک نیست و جایگاه علمی و اجتماعی برام مهمه،به نظرتون مسیرم رو درست اومدم به پزشکی؟تازه فیزیوپات شده ام... 

خودم عشق پزشکی بودم همیشه و هستم ولی واسم عجیبه پزشکی تو قیاس میارن بعضیا و مثلا میگن دندان پزشکی یا حتی برای شخص من غیر قابل درک ترش داروسازی و  فیزیوتراپی!!!

نظر صائب شما رو هم پسندیدم و دوست داشتم بدونم که آیا درست فکر می کردم که پزشکی جایگاه خاصی داره و در واقع دندان پزشکی هم جایگاه بالایی داره و در واقع در زودبازدهی درآمد و بیشتر بودن درآمد در دوره عمومی و نداشتن درس های سنگین و کار کشیکی و شیفت شب، اما پزشکی خاصه دیگه..‌.دقیقا بخاطر این درس های زیاد و سنگین،گشترش و عمقش،کارسنگین و عمیق و رسالت خاصش...

😁 آیا استنبازم درسته؟

خدا هست✨️