2777
2789
عنوان

مهربون ها بیایید کارتون دارم

48 بازدید | 3 پست

میگن دعای دسته جمعی می گیره لطفا برام دعا کنید 

خیلی برای حفظ زندگیم تلاش کردم برای پیشرفت و آینده بچه هام تلاش کردم ، ننشستم و بگم نمیشه ونمی تونم ، تا جایی که تونستم موندم و سعی کردم درستش کنم ، ولی همسرم همراه و هم قدمم نیست ، لطفا دعا کنید که همسرم بیوفته تو مسیر ترقی و پیشرفت تا بتونه یه آینده خوبی برای بچه هامون بسازه  

شوهرم هیچ کسی رو نداره که حمایتش کنن، خانواده اش نه از نظر عاطفی و نه از نظر مالی حمایتش نمی کنن خیلی تنهاست و خلع نبودشون اذیتش می کنه 

ما یک بار تا طلاق هم رفتیم ولی با کمک مشاور برگشتیم و تصمیم گرفتیم بسازیم ، اصل مشکلمون هم مالیه ، صبح تا شب هر دومون سگ دو میزنیم تا بدیم دست صابخونه🥺 

پول پیشمون کمه و اجاره زیاد ، دربه در دنبال وامیم دعا کنید  جورشه 

انقدر دلم می خواد یکی در خونمون رو بزنه و بگه بیا یه سال بشین خونه ما بدون اجاره تا بتونید یکم پول جمع کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.