2777
2789

سلام مامان های عزیز بچه‌م دو ماه و نیمشه

کدومتون به بچه‌تون هم شیر خودتون رو میدادین هم شیر خشک چکار کنم بچه‌م شیر خودمو ترک نکنه دو سه روزه بچه‌م کمتر شیرمو میخوره🥺

خیلی نگرانم دیگه شیر خودمو نخوره😭

اینم بگم که شیرم خیلی زیاده ولی سیرش نمیکنه همش گریه میکنه

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره شیر خشک مزه ش بهتره بعضی بچه ها وقتی خوردن چون مکیدن هم راحتتر تو شیشه دیگه شیر خودت رانمیخوره

بعضی بچه هام اصلا شیر خشک نمیخورن

اگه وزن گیریش خوبه نگران شیر نباش 

اگه زیاده شیرت که گریه هاش از گرسنگی نیس الکی شبر خشک نده

عزیزم کل شیر خودمو میخوره بعد همش دستشو میخوره گریه میکنه شیر خشک که بهش میدم آروم میشه مشخصه که شیرم سبکه

ولی دو سه روزه خیلی کم شیرمو میخوره

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
چیزای مقوی بخور تا سیری کنه،بعدم بیشتر شیر خودتو بده

رفلکس داره عزیزم کلا فقط برنج سیب زمینی و مرغ و ماهی میتونم بخورم

بستگی داره شیر خشک مزه ش بهتره بعضی بچه ها وقتی خوردن چون مکیدن هم راحتتر تو شیشه دیگه شیر خودت رانم ...

تو یه ماه نیم کیلو وزن اضافه کرده وزنگیریش زیاد خوب نیست عزیزم

من بچم 13روزشه هم شیر خودمو و میدم هم شیرخشک اما شیر خودم سیرش نمیکنه شب ها دوساعت به دوساعت بیدار م ...

منم از همون اول بهش میدادم الان دیگه میخواد شیرمو پس بزنه😭

تو یه ماه نیم کیلو وزن اضافه کرده وزنگیریش زیاد خوب نیست عزیزم

اگه دکتر میگه خوب نیست ومطمعنی 

شیر خشک سوپرامیل بگیر بده بهش 

هم‌خودت اذیت نمیشی هم ان شیر خودت راهم بده اگه نخورد دیگه بعدش غذا کمکی شروع کن 

من دختر دومیم را‌کلا شیر خشک دادم وخیلی راحتتر بودم 

اگه دکتر میگه خوب نیست ومطمعنی  شیر خشک سوپرامیل بگیر بده بهش  هم‌خودت اذیت نمیشی هم ان ...

عزیزم دخترم به پروتئین گاوی حساسیت داره متاسفانه فقط شیر خشک گلدن گات میتونه بخوره

بله دکترش گفت وزنش کمه

شیر خشک خیلی راحته ولی من شیرم خیلی زیاده حیفم میاد

عزیزم دخترم به پروتئین گاوی حساسیت داره متاسفانه فقط شیر خشک گلدن گات میتونه بخوره بله دکترش گفت وز ...

خوب پس اگه حساسیت داره که شیر خودت را بده 

شیرخشک های مخصوص حساسیت خیلی بچه راچاق میکنه بعدم سهمیه یی هست بعدم خیلی تلخن خیلی بچه هانمیخورن 

خوب پس اگه حساسیت داره که شیر خودت را بده  شیرخشک های مخصوص حساسیت خیلی بچه راچاق میکنه بعدم س ...

آخه دختر من شیر خشک مخصوص حساسیت هم نمیخوره 

شیر خودم هم داره پس میزنه 

این شیر خشکی که میخوره از شیر بز تولید شده پروتئین نداره

آخه دختر من شیر خشک مخصوص حساسیت هم نمیخوره  شیر خودم هم داره پس میزنه  این شیر خشکی که ...

میدونم چی اپتامیل هم یک نوعش هست 

شماباید ظ۴ماهه ونیم شد شروع کنی غذاکمکی براش شروع کنی

میدونم چی اپتامیل هم یک نوعش هست  شماباید ظ۴ماهه ونیم شد شروع کنی غذاکمکی براش شروع کنی

آره عزیزم دکتر گفت زود باید شروع کنم غذا دادنشو