2777
2789

وقتی که تمام راها رو برای داشتنش رفتی و نرسیدی بهش 

نباید ناراحت باشی 

چون خدا قصد ازار و اذیت بنده هاشو نداره و منتظره هر فرصتی میشینه برای کمک به بنده هاش 

وقتی به هر دری زدی و نشده خوشحال باش چون حتما و قطعا به صلاحت نبوده که خدا به این بزرگی با تمام دعا ها و  این کارایی که کردی باز هم انقدر دوستت داشته که نزاره چیزی که لایق و مناسب تو نیست کنارت بمونه

حتما ادم بهتری در اینده منتظرته .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنازم ب ایمانت دختر

منم رفتم شفای پسرمو از جمکران خواستم هفتاد بار حمدم خوندم ندادن  البته ک بی حکمت نبود  اگ می موند ناقص بود و باید عذاب میکشید... ولی بعد فوتش ازشون ارامش خواستم... و بهم دادن قلبم اروم بود خیلی اروم... 

ایمان اینجا ها خودشو نشون میده تو ازمایشا ک تو واقعا ایمان داری و خدارو با حکمتا و مصلحتاش قبول داری یانه؟!!! 

معنای رضا ب رضائک اینجاها مشخص میشه

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش
وقتی که تمام راها رو برای داشتنش رفتی و نرسیدی بهش  نباید ناراحت باشی  چون خدا قصد ازار ...

ممنونم از حرف قشنگت

آره قبول دارم♥️

یه بنده خدایی تا این قضیه رو بهش گفتم

بهم گفت خداروشکر

و توام برو خداروشکر کن که بهش نرسیدی

چون قطعا بعد این توسلات وقتی نشده یعنی صلاحت نبوده

و یه چیز قشنگی بهم گفت

گف بعد توسل به امام حسن مجتبی اگه نشده

مطمئن باش خیرت نبوده :)

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

بنظرم اون آقا، بیشتر از شما ضرر کرده. فقط احتمالا نمیدونه چیشده دقیقا. چون یا پیدا نمیشه یا اگرم بشه خخخیلی کمیابه کسی که مثل شما ینفرو اینهمه دوست داشته باشه. ایشون یه همچین کسی رو از دست داد. انشالله یکی که همینهمه دوستت داشته باشه قسمتت بشه خانوم گل

منم تو همچین موقعیتی یه روز قرار گرفتم وحشتناک بود حسی که داشتم 

احساس میکردم خدا ندیده گرفته منو اما همون موقع که نفسم بالا نمی اومد از شدت ناراحتی، وقتی ازش خواستم که قلبمو اروم کنه انگار که رو اتیش دلم اب ریخت 

فهمیدم خدا منو میشنوه 

چیزایی که به صلاحم باشه رو با یه اشاره کوچیکم بهم میده چون دوستم داره اما اگر چیزی به صلاحم نباشه حتی به قیمت این که ازش دلگیر بشم ازش ناراحت و طرد و سرد بشم بازم بهم نمیده چون عشق خدا به بنده هاش اونقدر زیاده ، صبرش اونقدر زیاده که حاضره همه چیز رو به خاطر بنده اش تحمل کنه .

خیلی حرف دارم رو دلم خیلی درد خیلی غم نمیدونم هستین یا نه که بگم.. میدونمم طولانیه وقتتونو میگی ...

کمترین چیزی ک این حجم نذر و نیاز داشته ثواب یه خرواری ختوم چله و نذر زیارات تو پرونده اعمالته... 

قبول باشه گلی الهی عاقبت بخیر بشی و حزو یاران ارباب عصر عج الله باشین و همسری نیکو برای دو دنیا خدا نصیبت کنه... الللللهی امین

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش
ممنونم از حرف قشنگت آره قبول دارم♥️ یه بنده خدایی تا این قضیه رو بهش گفتم بهم گفت خداروشکر و توا ...

خیلی خوشحالم که باور داری به این چیزا 

مطمئن باش مسیر خیلی روشنی در انتظارته وقتی که امتحان به این یزرگی رو سربلند ازش بیرون اومدی و این نرسیدن رو  به علت بی محبتی خدا و ائمه نسبت به خودت ندونستی مطمئن باش حتما زمانی جوری برات جبران میشه که حتی الان فکرش رو هم نمیتونی بکنی 

خیلی حرف دارم رو دلم خیلی درد خیلی غم نمیدونم هستین یا نه که بگم.. میدونمم طولانیه وقتتونو میگی ...

مطمئن باش یه روزی خداروشکر میکنی بابت نرسیدنش بهت

بنظر من هرچیزی به صلاحت باشه بدون دردسر سر راهت قرار میگیره

من خودم به زور کسیو به‌دست اوردم بااینکه همش مانع میومد‌سر راه الان میگم کاش توی زندگیم نبود‌کاش...

عزیزم بعد از این خیلی بزرگ میشید. ‌وقتی آدم خدا رو با زاری میخونه و نمیده، چندوقت بعدش آدم دیگه اون آدم سابق نمیشه.میشه یه آدم نو با دیدگاه نو... برای من که اینطور بود.البته نه برای عشق برای یه چیز دیگه

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

اصرار زیاد برای رسیدن به کسی اشتباهه مطمئن باش بعدا پشیمون میشدی ازدواج قسمته فقط باید بسپری به خدا تا برات یه ادم مناسب پیدا کنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم