2777
2789
حتما چیزی بوده که اماما نزاشتن بدبخت بشم😅 اما الحق و الانصاف رو ادم باید رعایت کنه پشتش بد نمیگم ...

فقط میتونم بگم اینطوری به صلاحت بوده

خدا یچیزی میدونست که نزاشت.. هیچوقت یچیزیو بزور از خدا نخواه

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

منم اینطوریم امسال برای اولین بار دست به دامن همه اماما شدم سال اولم بود که میرفتم هئیت اونی که میخواستمو ندادن یادمه شب شهادت حضرت رقیه چقدر گریه کردم تو هیئت ولی دست خالی برمگردوند

نه اون ازدواج کرده نه من 🖤

کاش حداقل نیاد تو خوابم🖤🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصرار زیاد برای رسیدن به کسی اشتباهه مطمئن باش بعدا پشیمون میشدی ازدواج قسمته فقط باید بسپری به خدا ...

دقبقا همینه

باورت میشه الان سرم داره منفجر میشه چون اصرار کردم برای رسیدن به ادمی که وصله من نبود

میدونی حتی از من عاشقتر بود اما ته قصه پسرا ازدواج میکنن میدونی چرا؟ چون منطقی‌ان :) بمونه و بسو ...

به نظر من هیچ مردی عاشق هیچ زنی نمیشه

زنها هستن که انقدر احمقن که عاشق میشن وابسته میشن 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
ممنونم از حرف قشنگت آره قبول دارم♥️ یه بنده خدایی تا این قضیه رو بهش گفتم بهم گفت خداروشکر و توا ...

خب ادامه داستان و میخواستی بگی عزیزم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

چندسال پیش منو یه پسری همو میخواستیم اونموقع18سالم بود و الان27سالمه

خانوادم مخالفت کردن عین تو،خیلی غصه خوردم اب شدم داغون شدم افسردگی گرفتم بهد اونم دیگه باهیچکس وارد هیچ رابطه ای نشدم از عشق زده شدم بریدم مامانم همش گریه میکنه ک خواستگارامو رد نکنم الان دیگه کاری بهم ندارن،شاید الان متوجه نشی ولی واقعا ی چیزایی بهتره نشه حتی اگه خیلی گرون برامون تموم شه الان دست مادر و پدرمو میبوسم خداروشکرمیکنم نشد حتی مجرد بمونم تا اخر عمر ارزشش بیشتر از زندگی با اون ادم بود،شاید چندین سال بعد متوجه شی که چه شانسی اوردی که نشد

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

خیلی درکت میکنم عزیزم.. با همه وجودم درکت میکنم

امیدوارم دیگه هیچکس درک نکنه

و این جمله رو از هیچکس نشنوم میدونی توی اون روزا و وقتی اون چیزارو دیدم همش از عمق وجودم دعا میکردم خدایا چیزی که به سر من اومد رو به سر هیچکدوم از بنده هات نیار..

حتی کافرا

حتی گرگای توی بیابون امیدوارم هیچ روزی

هیچ روزی به حال من نیوفتن و این حس رو تجربه نکنن🙂

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
چندسال پیش منو یه پسری همو میخواستیم اونموقع18سالم بود و الان27سالمه خانوادم مخالفت کردن عین تو،خیل ...

وقتی آدم یکیو میخواد

داغه نمیفهمه

حاضره بخاطرش حتی از پدر و مادرش بگذره‌.

اما ارزششو نداره.. خداروشکر اینو دیر نفهمیدم

هیچ ازدواجی ارزش اینو نداره که بابتش قلب پدر و مادرتو ناراحت کنی🙂

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
به نظر من هیچ مردی عاشق هیچ زنی نمیشه زنها هستن که انقدر احمقن که عاشق میشن وابسته میشن 

نه عاشق میشن

شاید اون بیشتر از من گریه کرد

جنگید

آسمون و زمینو بهم بافت

ولی تهش؟

پسرا با عقلشون تصمیم میگیرن

وقتی دید نمیشه بیخیال شد دیگه

نموند که بسوزه

وقتی آدم یکیو میخواد داغه نمیفهمه حاضره بخاطرش حتی از پدر و مادرش بگذره‌. اما ارزششو نداره.. خدار ...

چندسال دیگه بهت ثابت میشه این اون ادمی نیست که فکرشو میکردی از اینور اونور میشنوی چجور ادمیه و چکارا کرده،اونوقت خداروشکرم میکنی مطمئن باش ی ادم بهتر قسمتته

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

دقبقا همینه باورت میشه الان سرم داره منفجر میشه چون اصرار کردم برای رسیدن به ادمی که وصله من نبود

منم خیلی اصرار کردم به همسرم برسم یادمه به خدا گفتم خدایا بهش برسم دیگه هیچی ازت نمی خوام 

همسرم ادم بدی نیست ولی انقدر مشکلات و سختی کشیدم که دلم برای خودم میسوزه می تونستم خیلی بهتر زندگی کنم شاید قسمت هم نبودیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم