2777
2789
میخواستم اینو بگم من با اینکه خیلی خودمو مقید میدونستم و با ایمان و رشته‌م قرآن و حدیثه تازه بعد ...

حتی نوع عاشق شدن افراد متدین یا دیدگاه دینی باافراد با تقید کمتر فرق میکنه... اره ما باید توکل کنیم ب قول شهید شیرازی ما باید وظیفمونو انجام بدیم و نتیجه اش رو بسپاریم ب خدا... تلاشتو کردی نشده وقتی نشده پس اسراری هست ک ما خبر نداریم... 

دیدگاه جدیدت نسبت ب خدا ک عمیق تر هم شدی مبارکت باشه

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش
حتی نوع عاشق شدن افراد متدین یا دیدگاه دینی باافراد با تقید کمتر فرق میکنه... اره ما باید توکل کنیم ...

ممنونم بابت تبریکت مهربون :)

آره

خودمم هی خداروشکر میکنم..

و اینکه دیگه هیچ حاجتی ندارم هیچ آرزویی ندارم

از خدا فقط خودشو میخوام

و از ائمه فقط خودشونو میخوام

رسیدن به اینجا خیلی قشنگه🙂🌱

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا و قطعا و قطعا بهترین ها در انتظارته

انشاالله برای توام😍

دعا کن برام🌱

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
ممنونم بابت تبریکت مهربون :) آره خودمم هی خداروشکر میکنم.. و اینکه دیگه هیچ حاجتی ندارم هیچ آرزوی ...

میفهممت... 

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش

سلام خوبی ؟ افرین...مطمئن باش هیچ جوره به صلاحت نبوده و ائمه بهترین رو در اینده بهت میدن...خداراشکر قلبت به ارامش رسیده...خیلی تو فکرت بودم...مطمئنم بزودی تاپیک میزنی و از یه اتفاق خوب زندگیت مینویسی از جایی که فکرشو نمیکنی خیر عظیمی بهت میدن ..همان معصومینی که بهشول توسل کردی..اشک های تو رو دیدن و نگه داشتن و بموقع خودش جبران میکنن همشون 

خیلی حرف دارم رو دلم خیلی درد خیلی غم نمیدونم هستین یا نه که بگم.. میدونمم طولانیه وقتتونو میگی ...

میدونم درکت میکنم..ولی همینکه از این انتظار نجات پیدا کردی کلی ارزش داره...یه مدت بگذره خدا و ائمه مهر یه نفر به دلت میندازن که اونو و خاطراتش رو به کل فراموش میکنی و خودت میگی خدیا شکرت که اون نشد

سلام شما دانشجو قرآن هستین؟

سوالی داشتم نمیدونم جوابش میدونین یا نه

من هروقت قرآن باز میکنم که جوابم پیدا کنم

سوره اعراف میاد

تفسیر کلی درباره این سوره میدونین؟

تاپیک های  حاجت روایی تگم کنید   براتون صلوات میفرستم  
امیدوارم دیگه هیچکس درک نکنهو این جمله رو از هیچکس نشنوم میدونی توی اون روزا و وقتی اون چیزارو دیدم ...

من الان دقيقا حال و روز دعا كردن اونوقت تو رو دارم و هميشه ميگم خدايا اين زجري كه من كشيدم سر هيچ دختري نيار هيچوقت هيچوقت خيلي سخته و دردناك🥺

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲