2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چند کیلویین ؟؟ اگه وزن تون بالاست منم میام 

ولی اگه ۷۰ هستین میخواین برسید ۵۰ نمیتونم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

چطوره گروهتون؟

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
شما چند کیلویین ؟؟ اگه وزن تون بالاست منم میام ولی اگه ۷۰ هستین میخواین برسید ۵۰ نمیتونم

ببین یکی تو گروهمون بود ۱۰۰کیلو

الان تو دوماه تقریبا شده ۹۲

من با گروه شروع کردم ۸۳ بودم الان۷۳

وزنها مختلفه 

باهم رژیم میگیریم 

ربطی نداره وقتمون بهم بخوره

باهم پیش میریم

ببین یکی تو گروهمون بود ۱۰۰کیلوالان تو دوماه تقریبا شده ۹۲من با گروه شروع کردم ۸۳ بودم الان۷۳وزنها م ...

اخه با کسی که وزنش پایینه نمیشه رژیم گرفت. باور کنید 

ولی منم میام. خیلی دنبال گروه بودم 

منم وزنم بالاست 

من چند روز پیش همینجا یکی لینک داد رفتم مدیر که کلا نبود اصلا فعال نبودن منم وزنم خیلی بالاست دیدم ه ...

شما چند کلیویین عزیزم 

اخه با کسی که وزنش پایینه نمیشه رژیم گرفت. باور کنید ولی منم میام. خیلی دنبال گروه بودم منم وزنم بال ...

من با قد ۱۵۹ ۷۳کیلوام

وزنم بالاست

باید ۱۵کیلو کم کنم

سایزم ۴۴ ۴۶

من لاغرم ایا؟

120 با قد 170

منم ۱۰۰ میای باهم کم کنیم. 

چند تا برنامه رژیمم دارم