2777
2789
عنوان

خانومای شاغل

67 بازدید | 3 پست

چند ساعت در روز کار میکنید؟ چه جوری به برنامه های خودتون و کارای خونتون میرسین؟ 

من از هفته دیگه میخوام برم سرکار نمیدونم چه جوری زمانمو مدیریت کنم کی شام و ناهار بپزم

اگر توصیه و راهنمایی دارین ممنون میشم بگید 🙏🏼🌺

من هر روز از هشت و نیم تا حدود دوازده - یک کار میکنم، پنجشنبه ها هم دو ساعت بعد از ظهر 

برای کار خونه هفته ای یکروز کمک دارم، همسرم هم خیلی کمکه 

غذا رو از شب قبل برنامه ریزی میکنم، یا اگه بخوام خورشت درست کنم گوشتش رو شب قبل میپزم، چون پختش زمان می‌بره 

گاهی هم مثلا وقتی دو کیلو گوشت می‌خریم، همه رو میپزم، بعد وعده وعده میکنم 

وقتی ظهر میرسم خونه، اگه مرغ یا با گوشت چرخ کرده بخوام بپزم که ظرف یک ساعت حاضر میشه (شب قبل گوشت و مرغ رو میذارم بیرون) 

اگه گوشت پخته داشته‌ باشم هم که سریع خورشت با پلو حاضر میکنم 

نگران نباش، با برنامه‌ریزی همه چیز درست میشه 

موفق باشی 

من هر روز از هشت و نیم تا حدود دوازده - یک کار میکنم، پنجشنبه ها هم دو ساعت بعد از ظهر  برای ک ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 🌹 

ساعت کاری من متاسفانه خیلی بیشتره فکر میکنم باید کل غذارو یه جا درست کنم و فریز کنم

امیدوارم از پسش بربیام 🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.