2777
2789
تو مدرسه دخترم یکی بود چشای قهوه ای درشت کشیده و مژه های زیاد لبای قلوه ای خدادادی موهای فرفری طلا ...

چشماش حالت و درشتیش شبیه کسی نیست؟یعنی تا این حد زیبا بود؟به خاطر چشماش لقب آهو بهش داده بودن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشماش حالت و درشتیش شبیه کسی نیست؟یعنی تا این حد زیبا بود؟به خاطر چشماش لقب آهو بهش داده بودن؟

نه شبیه کسی نبود

کلا بخاطر چشماش و کک و مک بهش این لقبو داده بودن

ولی بعضی از بچه ها که حسودی میکردن خیلی اذیتش میکردن طفلی

بزار

گذاشتم دیدی؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
من استرس نمیگیرم   چهرم هم خیلی خوشگل نیس   ینی خوشگل هستما ولی نه دیگه دراون حد  ام ...

حتما به دل میشینی ❣️من واقعی گفتم مهره مار دارم فکر کن رفتم تو فلکه بستنی قیفی می خوردم خواستگار در اومد،رفتم امام زاده خواستگار دراومد رفتم اتاق پرو خپاستگار در اومد رفتم سرکار از بس همه میرفتن از صاحب کارم شماره پدر مادرمو می گرفتن صاحب کارم گفت میدونستم مهره مار وجود داره اما ندیده بودم 🤣🤣🤣الانم با همکارم ۱۲سالی هست ازدواج کردم الانم همونم اما فقط نگاه گاهی پیشنهاد

نه شبیه کسی نبود کلا بخاطر چشماش و کک و مک بهش این لقبو داده بودن ولی بعضی از بچه ها که حسودی میکر ...

یه سوال مثلا میگید چشماش درشت و کشیده بود یعنی کشیدگیش خیلی بیشتر بود یا درشتیش؟الان چشمای ترلان پروانه هم درشت و کشیده ؟؟؟

دیدی عزیزم یه عکس دیگه؟لینگ بلدنیستم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
حتما به دل میشینی ❣️من واقعی گفتم مهره مار دارم فکر کن رفتم تو فلکه بستنی قیفی می خوردم خواستگار در ...

منی ک منو از شوهرم خاستگاری کردن چون فک‌کردن داداشمه🤣🤭

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
😁😁😁😁😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣❣️❣️خدا قسمت منم بکنه قیلفه شوهرم دیدنی هست

تا مدت ها شوهرم منو میدید  با حرص ادای یارو رو درمیاورد🤣

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
میشه چهرش توصیف کنی

چشماش عسلی بود 

گونه ای 

موها خرمایی

اندامی

دماغ قلمی

لب قلوه ای 

یه چیز بود لامصب

با اینکه ۱۴،سالش هست

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است