تابحال تو خیابون یامکان های عمومی یا مدرسه و دانشگاه یاهرجا دختر یا زنی دید خیلی خوشگل باشه جوری که همه محوش شن و دوباره برگردید ببینیدش یا تعریفش کنن؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من استرس نمیگیرم چهرم هم خیلی خوشگل نیس ینی خوشگل هستما ولی نه دیگه دراون حد ام ...
حتما به دل میشینی ❣️من واقعی گفتم مهره مار دارم فکر کن رفتم تو فلکه بستنی قیفی می خوردم خواستگار در اومد،رفتم امام زاده خواستگار دراومد رفتم اتاق پرو خپاستگار در اومد رفتم سرکار از بس همه میرفتن از صاحب کارم شماره پدر مادرمو می گرفتن صاحب کارم گفت میدونستم مهره مار وجود داره اما ندیده بودم 🤣🤣🤣الانم با همکارم ۱۲سالی هست ازدواج کردم الانم همونم اما فقط نگاه گاهی پیشنهاد
مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است