2777
2789
اه وای تو هم ،من اینقدر نگام میکنن استرس می گیرم نکنه چیزی چسبیده به صورتم 

من استرس نمیگیرم   چهرم هم خیلی خوشگل نیس   ینی خوشگل هستما ولی نه دیگه دراون حد 

اما یه حالتی دارم ک هرجا میرم نگاه ها برمیگرده طرفم معمولا هم خانم ها

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهرش چجوری بود

موهاش قهوه ای خیلی روشن بود فرق کج باز کرده بود دوتا گیره کوچولو بابونه زده بود ب موهاش لباش قلوه ای خییلی زیبا چشماش درشتو مژهای بلند پوستشم سفید یه کوچولو بینی داشت رو لپاش انگار رژگونه زده باشی واقعااا زیبا بود خدا حفظش کنه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
عزیزم میتونم بپرسم چرا از همه میپرسی دخترای خوشگلی که دیدن رو چهره طرف رو توصیف کنن؟

کلا به دیدن زیبایی و تفاوت سلیقه ها علاقه دارم دوست دارم بدونم سلیقه ها چجوریه و کلا تاپیک زیبایی علاقه دارم

چهرش توصیف کن

چشم وابرو مشکی موهاش مشکی خوش اندام همه اجزای صورتش هماهنگ پوست خوب موی بلند وقشنگ اندام متناسب و کشیده 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چهرش توصیف کن اگه میشه

من یه عکس بزارم بقیه نظربدن البته عکس خودم نیستدفقط آرایش داره بدون هیج عمل یافیلتری ؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،