تابحال تو خیابون یامکان های عمومی یا مدرسه و دانشگاه یاهرجا دختر یا زنی دید خیلی خوشگل باشه جوری که همه محوش شن و دوباره برگردید ببینیدش یا تعریفش کنن؟
من معازه دارم و ادمهای مختلف و زیبا زیاد دیدم ولی یکی که هنوز تو ذهنم مونده یه دختر محجبه با پوست روشن بدون هیچ آرایشی بودچشمای آبیه خیلی خوشرنگی داشت من خودم محوش شده بودم😅
کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی بار که شوهر دختر خالم هم همراهمون بود به. از ی جای شلوغ رد میشدیم من همچین به خانومه نگاه کردم 🤣🤣🤣 اون بیچاره روش نمیشد 🤣🤣 ببین اینطوری نمیتونم بگم دقیقا چطوری ولی خب خوشگل دیگه خیلی خوشگل درشت و قد بلند
خواهرم خوشکله.تمام پسرای اقوام یه دور خواستگاری کردن ازش.انقد خوشکله من به عنوان دختر زشت خانواده اقوام بهم توجه نمیکردن 😂الانم هر جا بره نگاه ها رو میبینمروش.ولی یه شوهر 💩داره.قشنگ نماد بارز خربزه خوب گیر کفتار میفته
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
آره دخترایی که سینه و باسن بزررررررگ دارن لباس جذبم میپوشن و موقع راه رفتن شلاپ شولوپ میکنه گوشتاشون همه ی مردا جذب که هیچی راه داشته باشه نصبشونم میشن😏من که زنم به جای اونا آب میشم از شدت اینهمه بی حیایی و خجالت میکشم به جاشون
یکی از اقواممونه تو عروسی که اون حضور داشته باشه کسی دیگه به عروس نگاه نمیکنه رقصشم درجه یک
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ