2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

ولی چند وقت پیش دیدم تذکر دادن

که کمک نکنید. دست یکی که مثلا فقیر بوده رو شده بوده و اینجا بهش کمک مالی کرده بودن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اره شارژ فرستادم برا یکی میگفت باردارم میخوام زنگ بزنم شوارم بیاد ببرم دکتر بخدا بعد برات میفرستم ۱۰ تومن شارژش کردم اصلا هم نگفتم پس بدا یا نده

منتظر بودم بیاد بگه میخوام برگردونم و بگم نمیخواد ولی اصلا ب روی خودش نیاورد

بعدش باز هی پیام میداد شارژ بده😒

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
اره شارژ فرستادم برا یکی میگفت باردارم میخوام زنگ بزنم شوارم بیاد ببرم دکتر بخدا بعد برات میفرستم ۱۰ ...

یاخدا

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم
یاخدا

همینا باعث میشن ادم دیگ ب کسی ی ی ریالی نده

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
اره شارژ فرستادم برا یکی میگفت باردارم میخوام زنگ بزنم شوارم بیاد ببرم دکتر بخدا بعد برات میفرستم ۱۰ ...

اینها پسر هستن به این طریق کلاهبرداری میکنن . باید گزارش میکردین 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
همینا باعث میشن ادم دیگ ب کسی ی ی ریالی نده

واقعادرسته که اوضاع مالی خودم خوب نیست ولی اینجای خانمی برام ختم انجام دادن اگه اگه ی وقت داشتم ب اون میدم درحقیقت شناخت دارم بهش

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم