2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

13445 بازدید | 53 پست

سلام دوستان ....من امروز رفتم پیش مشاور انتخاب رشتم وگفت به احتمال خیلی زیاد پزشکی تعهدی میاری.....میشه از شرایطش بگین؟ .....و اگه کسی از نزدیکاتون خونده راضیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی دانشگات تموم شد باید بری منطقه دور افتاده فکز کنم هفت هشت سال خدمت کنی! 

من ۱۰ سال شنیده بودم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
۵۰۰۰ شدم و مشاورم گفت پارسال تا ۷۰۰۰ قبول شدن از منطقه ما

منم مثل تو ام ماله مام تا ۵۲۰۰ پارسال آورده به منم میگن احتمالش زیاد بیاری من چن روز تحقیق می کنم اونقدری که میگن بد نیست 

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

محل خدمتت مشخصه از اول جایی که نمیخوای بری نزن چون تعهدش قابل خریداری و انتقال نیست 

۱.۵برابر تحصیل تعهد داری

من دوستم اصفهانی بود محل خدمتشم همونجا بود قبول شد خیلی راضیه میگه کارشم که امادس محل خدمتم شهر خودشه چرا بد باشه

آدم ها آدم اند نه کمتر و نه بیشتر ، اگر کمتر حسابشان کنی آنهارا شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی آنها تورا می شکنند!🍎🌿برای ما طبیعی ست که در جمع مهمانی یک نفر گوشی همراه خود را دربیاورد و با آن سرگرم شود اما غیر طبیعی و نامحترم است اگر کسی کتاب دربیاورد و بخواند !📚💜
من ۱۰ سال شنیده بودم

شاید! من همینجوری گفتم میدونم فقط باید بری مناطق کم برخوردار! 

عید قربان سال بعد رو پیش پیش تسلیت میگم 😂

کاربری مرد! خواستی لایک کن ولی ریپ نه! 
یکی اینجا میگف باید ۳ برابر دکتر  دانشگاه دولتی و .. کار کنی تو مناطق محروم و زندان و ...

دروغه پنج سال فقط باید کار کنی مثلا یه شهر از استانت بعد میری تخصص میگیری پنج سال بعدی و میفرستنت یه بیمارستان مثلا به عنوان رئیس بیمارستان 

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

1/5 برابر زمان تحصیل معادل ۱۰/۵ سال تعهد خدمت داری توی جایی که تعیین میکنن قابل خرید اصلا نیست تا نصفش هم نمیتونی تخصص بگیری

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
محل خدمتت مشخصه از اول جایی که نمیخوای بری نزن چون تعهدش قابل خریداری و انتقال نیست  ۱.۵برابر ...

نه تو دفترچه زده محل خدمت مناطق مورد نیاز علوم پزشکی ....که توی استان خودت باشه