2777
2789
عنوان

به نظرتون مهندسی کامپیوتر خوبه

2154 بازدید | 20 پست

من رشته ام انسانی هست و رتبه ام خیلی بد شده و فقط می تونم آزاد برم مشاوری که رفتم رشته مهندسی کامپیوتر رو پیشنهاد داد ولی نمی دونم خوبه یا نه کسایی که این رشته رو خوندن بازار کار داره؟درامدش چطورع؟لطفا راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برنامه نویسم اما از سن کم علاقه داشتم و کلاس رفتم و ریاضی هم بودم. 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

ببین همه مهندسیا الافن خب مگ اینک خودشون خودجوش کاری کردا باشن یا شانس بزنه وگاهئ ......

تهش باید برنامه نویس خوبی بشی ک سرت حساب وا کنن

بعدشم مهندس کامپیوتر ۴ سال پیشک علمشو بروز نکرده بدرد لاحرز میخوره چون دائم باید اپدیت شه

میشه یه توضیح بدین که چطوری هست؟

ببین شما میتونی از برنامه نویسی یا طراحی سایت درامد خوبی داشته باشی اما باید علاقه داشته باشی چون کد زدن سختی خودش رو داره باید روز ۸ساعت پشت سیستم باشی 

پیشنهاد میکنم سایت تاپ لرن و کد یاد رو سر بزن اموزش برنامه نویسی دارن 

ببین علاقه داری یا ن 

درامد خوبی داره حتی اگه استخدام نشی هم میتونی خودت توی خونه کار کتی و درامد داشته باشی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2298578

پدر و مادر اگه قرار خرج بچه نکنن بیخود میکنن بچه میارن

عزیزم حرف من چیز دیگه ای بود تاسف به حال این وضعیت وحشتناک

بی ارزش کردن دانش

فارغ التحصیل بیسواد و بی آینده

خرج الکی که حاصلی نداره و هزارتا درد دیگه