2777
2789
عنوان

به نظرتون مهندسی کامپیوتر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 20 پست
محاسبات ریاضی داره؟

آره درسهاش سخته. البته من ورودی بیست سال پیش بودم الان درسها مطمعنا ساده تر شدن و استادها خیلی سختگیری نمیکنن.

اون زمان که خودم تدریس میکردم ماها خیلی سخت میگرفتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حرف من چیز دیگه ای بود تاسف به حال این وضعیت وحشتناک بی ارزش کردن دانش فارغ التحصیل بیسواد و ...

من ارشد دانشگاه ازاد دارم و شاغلم دولتی

خواهرمم کارمند رسمی 

افسوس رو برکسانی بخور که باسهمیه وارد شدن و حق خیلی هارو خوردن 

شنیدم باید ریاضیات خوبی داشته باشی، چون محاسبات زیاد داره منم میخاستم کدهاشو بزنم منصرف شدم

برادرزاده ام رشته اش تجربی بود هیچی نیاورد رفت مهندسی کامپیوتر بدون کنکور. خیلی درسش ضعیفه ولی خوب بالاخره فارق التحصیل شد

پس منی ک از ریاضی متنفرم رشته علوم کامپیوتر و مهندسی هارو نزنم دیگ؟

والا چی بگم. واحدهایی مثل ریاضی مهندسی معادلات آمار و مدارهای الکتریکی مدار منطقی و... داره که سخت هستن ولی کار نشد نداره اگه علاقه دارید بزنید توی دانشگاه هم بیشتر تلاش کنید