2777
2789

پریودیم عقب افتاده 

امروز بی بی چک زدم یه هاله خیلی کمرنگ انداخت خط دومش.

جمعه صبح هم حرکت میکنیم به سمت کربلا

چکار کنم؟؟؟

اگه باردار باشم چی؟؟؟

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم 

میترسم

آخه نمیدونم باردارم یا نه 

اگه باردار باشم ......

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

ازمایش بتا بده امروز

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
تا جمعه وخ داری آزمایش بدی مطمئن بشی اگه باردار بودی نرو

آخه وقتی بیربی چک نشون نده آزمایش هم نشون نمیده

هاله رو نشون میده بعدم حامله نبودی بری اونور پری بشی چی

خب  پری بشم که اشکال نداره